fredag den 18. januar 2019

VINDERUP TAXI.

Ude på Irish Pub i Vinderup, er jeg med i Spareforeningen, hvilket betyder jeg en gang om ugen skal forbi og putte penge i min lille boks.

Så det var der jeg tog ud i går for at få min Fredags øl, og få puttet penge i boksen.

Det er nu altid så hyggeligt at komme ind på Irish Pub, og få en dejlig kold Fadøl og en snak med dem der sidder ved baren.

Så kom der nogle der fortalte der var faldet isslag og der var spejlglat udendørs, og det skal jeg da lige love for. Det passede med man ikke kunne gå om til stationen, da jeg skulle med toget hjem.
Hvor jeg dog hader isslag, når nu vi skal have vinter kunne vi så ikke få noget sne i stedet ?


Sne gør det noget nemmere at færdes på gåben, for det er til at stå fast i. 
Hvor kunne det i grundet være morsomt om vi i Danmark, fik lige så meget sne som der er faldet i Østrig.
Når alle veje er lukket af sne, får vi nogle gode fridage hvor man slet ikke kan komme på arbejde. For lastbilerne kan ikke køre ud i sådan noget vejr, og det ville være det rene dyreplageri at forsøge at hente kyllinger, for de ville alle fryse ihjel inden de når til slagteriet.

Så kan vi grine af at ude på vejen og gaden der ligger sneen, mens vi sidder lunt og godt inden dør og hælder 80 % Rom i teen.
Men det forpulet isslag, det er sgu lige til at få en dårlig pik af. 

På vej til stationen måtte jeg vende om og gå tilbage til Irish Pub, og forklare det fandeme da ikke er til at gå i det møg fører. Om de kunne ringe efter en Taxa ?

Det var så den lokale, Vinderup Taxi. 
Han er nu en hyggelig mand, og han fortalte  at det satme er glat ude på landevejene.

Vinderup Taxi fik mig kørt hjem, og så er der aldrig noget der er så skidt at det ikke er godt for noget. For jeg har ofte tænkt på hvad det mon koster at tage en Taxa hjem til Struer ?

Det sker man oplever en aften på Irish Pub, hvor det er så skide skægt at det er træls at skulle hæve mødet fordi man skal nå det sidste tog hjem.
Det fandt jeg ud af i går, at så travlt behøver man heller ikke at have for at komme hjem. Det koster kun 220 kr. at blive kørt fra Vinderup til Struer, det så ikke noget man gør hver weekend. Men man kan gøre det en aften, hvor man gerne vil nå at danse med alle damerne, før man går hjem.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar