torsdag den 18. oktober 2018

SORG PÅ BUNNY RANCH.

På Twitter har jeg en profil, hvor jeg er i kontakt med nogle af Verdens smukkeste og frækkeste piger, der i blandt også flere af pigerne fra Bunny Ranch i Nevada. 

Normalt gør de piger altid Twitter til en fest, men i går var der sorg på Bunny Ranch.

Dengang jeg oprettede en profil på Twitter var det for at få flere læsere til Rygerkupeen, men jeg fandt hurtigt ud af at Twitter er frisindet i forhold til Facebook. Hvis du viser din bare numse på Facebook, ryger du ud, men på Twitter optræder pigerne uden censur helt nøgen, og de må også vise porno.
På Facebook er der sommetider piger der viser sig frem med bar hud, og gerne vil være frække, men de tør ikke når det kommer til stykket. Du må for alt i verden IKKE søge deres venskab, og du må IKKE dele deres billeder. Man må faktisk helst ikke vide, at de er der. 
Pigerne på Twitter er helt uden hæmninger, og de vil meget gerne være venner, og du skal følge dem og helst dele deres billeder med andre, på Twitter kaldes det Retwit (RT). 

En dag inde på Twitter fik jeg kontakt med en pige der præsenterede sig som Sexarbejder, og fortalte hun arbejder på Bunny Ranch i Nevada.
En rigtig sexet pige med langt rødt hår og en yndig lille numse, og så hedder hun Alice. Og så har hun sit eget radioshow hun kalder "Coffey with Alice" der bliver sendt i USA hver torsdag formiddag, hvor hun provokere Amerikanerne med frække sexhistorier.

Det første hun spurgte mig om var om jeg ville komme og besøge hende, da forklarede jeg hende, at jeg bor ovre i Europa i et lille land der hedder Danmark i en lille by der hedder Struer. Så hvis jeg nogensinde skulle have en chance for at besøge hende, skal jeg være så heldig at vinde i Lotto. Men så lover jeg også, at jeg kommer og besøger Alice. Så det er vores aftale, at hvis jeg vinder i Lotto, skal jeg straks tage til Nevada og komme ud på Bunny Ranch og så skal Alice og jeg, have en hel nat sammen. Ind til da, er vi bare venner. 

Når man er venner med Alice, får man også kontakt med mange af de andre piger på Bunny Ranch, de ønsker også at være venner. 
Jeg fik endda også stifteren og ejeren af Bunny Ranch, Dennis Hof som ven. 
Så det var virkelig en stor sorg i går da jeg kom ind på Twitter og pigerne på Bunny Ranch fortalte, at Dennis Hof er død, da kunne jeg ikke holde tårende tilbage for det kom som et chok. I Mandags holdt de en kæmpe fest i anledningen af Dennis Hof's 72 års fødselsdag, og Tirsdag morgen fandt de ham død. 

Dennis Hof skabte med Bunny Ranch en kæmpe succes, ikke blot for egen skyld, men i sandhed også for pigerne.

En af de goder ved at kende pigerne er, at de ikke er bange for at fortælle hvem de er og står gerne ved hvad de laver, og de fortæller dig om livet som Sexarbejder og om at være på Bunny Ranch.
Alle pigerne på Bunny Ranch er frie og selvstændige piger, ingen af dem er tvunget ud i prostitution, de har alle selv henvendt sig på Bunny Ranch fordi de ønsker at arbejde der som Sexarbejder.
Og de er frie, nogle arbejder 4 dage om ugen og holder 3 dage fri, andre arbejder i 3 mdr. og holder fri 1 måned, det bestemmer de fuldstændig selv.
En vigtig ting er også, som Alice fortalte mig hun sagde : Hvis du nogensinde kommer herover, må du aldrig gå alene i byen i Las Vegas, for kommer du alene er du det lette offer. Men ude på Bunny Ranch, der kan du komme alene. Du kan sætte dig og få noget lækkert at spise, gå i baren og få en øl. Deltage i vores fester, og gå i seng med en pige. Der sker dig ikke noget vi passer på dig, for på Bunny Ranch er det trygt at være, både for pigerne og deres gæster. 

Det er også grunden til jeg syntes det er så sørgeligt at Dennis Hof er død, og jeg kan slet ikke lade være med at tænke på pigerne.
Nu står de uden en ledelse, så hvad skal der nu ske, lukker Bunny Ranch ?
Eller det værste, at den kriminelle underverden har råd til at købe ranchen og så sætte billige piger der er tvunget ud i prostitution til at arbejde der ?
Så er eventyret for alvor forbi, så er der ingen der har lyst til at komme der.

Mit håb er, at pigerne har den styrke der skal til for at kunne stå sammen om at drive Bunny Ranch videre i Dennis Hof's ånd, så det for altid vil være stedet hvor både pigerne elsker at være Sexarbejdere og kunderne elsker at være gæster. 




Ingen kommentarer:

Send en kommentar