torsdag den 19. december 2013

JULEGAVE FRA ROSE POULTRY

I mandags fik vi Julegaven fra Rose Poultry, man kunne vælge imellem at få en kasse med 3 ænder, eller en kasse med kyllingeprodukter.
Da jeg ikke har noget at bruge tre ænder til, valgte jeg den anden gave.
Og sikke en flot gave, gaven bestod af: En æske Nuggets, en hel øko kylling, og det man kender som Lørdagskylling, en stor pose Hot Wings, og 3 store poser med kyllingebryster i forskellige smagsvarianter. 

I min lille fryser kunne jeg lige klemme, posen med Hotwings, Nuggets og Lørdagskylling, ind. Min mor fik Øko kyllingen, og så har jeg fået lov at låne plads i min kammerats kummefryser til brysterne.

Som tak for lån af plads, vil jeg i løbet af næste år finde en aften, hvor vi kan arrangere en lille fest hvor menuen bliver Kylling i Karry.

Det var så også i denne uge, min bil skulle afsted til 15.000 km. eftersyn. Det var i tirsdags, og så kunne jeg låne en anden 107'er imens.
Igår kunne jeg så hente min lille gule Peugeot igen, det var ikke en dyr omgang, et eftersyn der kun koster 2017 kr. Jeg lagde 1000 kr. på bordet, og må så vente med at betale resten til d.3.januar.

Så nu kan jeg tage ud og få kørt de næste 15.000 km., mon ikke jeg når at runde dem inden sommerferien ?

Ingen kommentarer:

Send en kommentar