lørdag den 19. august 2023

HOTDOG FESTIVAL I STRUER

 

Langt om længe nåede man hen til den Fredag, hvor jeg kunne glæde mig over, at nu har jeg 3 Ugers SOMMERFERIE. Men det var ikke en fornøjelig feriestemning der prægede min arbejdsdag, det var en tung dag at komme igennem med stress, og naturligvis også lige at slutte af med  overarbejde.

Så det var dejligt at komme hjem og komme i bad, og få mig gjort klar 


til at, tage til HOTDOG FESTIVAL i STRUER ENERGIPARK. 

Jeg kørte derop så jeg var der kl.18, og kl.19 kunne vi komme i gang med at spise Hotdogs.


Så kunne jeg sidde og nyde en tiltrængt Fadøl, i mens folk kom på plads.

Jeg kom til at sidde sammen med nogle jeg kender, og kl.19 gik speakeren på scenen og bød os alle velkommen, og fortalte om aftenens forløb. 


Og så kunne vi gå i gang med, at spise Hotdogs. Naturligvis ville jeg have en iskold COCIO , i hvert fald til min første Hotdog.

Det kostede 195 kr. at deltage, nogle mener det var for dyrt. Men prøv lige at tænke på, hvad en Hotdog koster i en Pølsevogn. Prisen er i dag ikke under 35 kr., spiser man to og lige skal have en Cocio til, kommer man hurtigt af med 100 kr. Så nej; jeg syntes ikke 195 kr. var for dyrt, husk på, der var jo også livemusik med i prisen. 

Der var 3 lange bemandede boder hvor man kunne hente sine pølser og brød, for man skulle selv lave sin Hotdog. Det var sådan set meget godt, rent bort set fra der manglede tænger til at gribe pølser og brød med. Det betød folk tog båder pølser og brød fra bakkerne med deres bare hænder, det er sgu ikke så sundt, når vi er så mange. Det bør de få rettet op på til næstegang, de arrangere Hotdog Festival.

Jeg fik spist 3 Hotdogs, så kunne jeg hellere ikke klare flere. De fleste spiste 4 hotdogs, nogle enkle nåede op på 6 hotdogs før de måtte give op. En enkelt gæst nåede at spise 11 hotdogs, man må nok sige, at han formåede at få noget for sine penge.


Der var arrangeret VM i HOTDOG SPISNING. 

Verdensrekorden er 76 hotdogs på 10 minutter, og Danmarksrekorden er 54 hotdogs på 10 minutter. 

Der var kun tilmeldt 2 deltagere til dette forsøg, ingen af de to, slog hverken den Danske eller Verdensrekorden. De slog kun deres egen rekord, ved at spise en mere end sidst de deltog. 

Kl.20.30 lukkede boderne, til dem der kunne spise flere hotdogs, 


var der opstillet en udendørs Pølsevogn. 


Kl.21 skulle der være livemusik med SUSSI & DRENGENE.

Ak ja ! Den kære Leo valgte at gå med Himmelhunden, og nu sidder han helt sikkert på en bar oppe på skyerne, og får sig en god pibe tobak sammen med Jodle Birge. Der kan han sidde med et smil på læberne og kigge ned og se, at Sussi Gudskelov stadig er fuld af liv, og nu er kommet videre med sit nye band. 

Og den bette Sussi, hun er en spirevip og ingen kan se hun er Folkepensionist, for hun er sgu stadig SEXET. 


Jeg købte det berømte træslips, og ville da lige prøve det.


Der fandt jeg ud af hvis man beholder slipset på, kommer man sgu op og sidde ved siden af Leo. For det sidder meget stramt, så dette slips er blot en pyntegenstand, man kan have hængende på væggen. 

Sussi & Drengene skulle have en pause, og da de indtog scenen igen, var det lige som luften var feset ud af ballonen. Der var mange der valgte at forlade festen og tage hjem, jeg valgte også at tage hjem.


Så kunne jeg komme hjem og komme i seng ved 23-tiden.

For jeg skal jo også til fest i dag Lørdag, allerede fra kl.13. Det kan I læse om i RYGERKUPEEN i morgen. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar