tirsdag den 8. februar 2022

JEG ER RAMT AF CORONA

 

Jeg har ellers gået ramt forbi, men nu har Corona også indhentet mig.

Jeg nægter at tro det skete da jeg var i byen i Lørdags, for jeg mærkede intet i Søndags, og heller ikke i går.

Men i dag på arbejde, syntes nok jeg bemærkede noget. Jeg fryser og sveder på samme tid, og har ondt i halsen. Ud af 50 ansatte i Slagteriet, er der 15 sygemeldte, alle ramt af Corona. Nogle af dem nåede jeg at være i nærkontakt med, før de blev sendt hjem.

Efter Fyraften, tog jeg op for at få foretaget en Kvik test. Ret kort tid efter jeg var kommet hjem, ringede telefonen. Det var Falck, som kunne fortælle mig testen var Positiv, altså jeg er ramt af Corona.

Jeg er nu ikke nervøs eller bange, da jeg ikke er hårdt ramt. Jeg har hverken mistet lugt- og smagssans, jeg lider heller ikke af åndenød, og trækker fint vejret gennem næsen.

Jeg er slet ikke i tvivl om at fordi jeg er vaccineret hele 3 gange, skal det hele nok forløbe ganske roligt. Som sagt, har jeg ondt i halsen, fryser og sveder, og er en smule træt. Så jeg skal jo nok bare se, at få det her skidt sovet ud af kroppen.


Jeg har registreret det hos Smitteopsporing, og i morgen formiddag, skal jeg ned og have foretage en PCR test.

Ellers skal jeg gå i selvisolation, hvilket jeg naturligvis vil respektere og overholde.

Jeg skal blot have at vide, om jeg må gå ned i vores vaskekælder ?


Jeg er kommet bagud med mit vasketøj, derfor var det meningen jeg skulle have 2 vaske dage i denne uge, samt både Lørdag og Søndag, så jeg kan komme til bunds i vasketøjskurven.


Hvad værre er, INDKØB ! Jeg må desværre ikke selv tage ud at handle ind, så længe jeg er i selvisolation. Så hvem vil være så venlig, at tage ud og handle ind for mig ?

Dem som vil hjælpe mig, kan skrive til mig på Messenger, og så kontakter jeg jer.

I morgen er det Onsdag, så jeg vil jo gerne have Se og Hør, og så nogle madvarer.

Så i morgen tidlig skal jeg have ringet til HK Scan, og fortælle jeg er syg, årsagen er Corona. De bliver sikkert så glade for at høre, at endnu en er ramt. 

1 kommentar: