lørdag den 29. januar 2022

TOG TOGET TIL HERNING

 

Jeg havde planlagt, at i dag ville jeg en tur til Herning Centeret. Men havde ikke forudset, Danmark skulle rammes af et stormvejr.


Jeg gad ikke køre den lange vej i min bil, nok er det lunt at sidde i min Smart, men den danser sgu noget når det stormer. 

Bilen stillede jeg ved banegården, og tog toget til Herning.


Den seriøse årsag til min tur til Herning Centeret var, mit nye fjernsyn.

Det er Allente der er min TV-udbyder, og så skulle Nordlys levere det Internet der skal bruges i den forbindelse. Dem har jeg dog intet hørt fra endnu, så jeg benytter routeren fra 3 , og det kører upåklageligt. Men Bremdal Radio & TV, forklarer, at mit TV forbruger meget data, hvilket går ud over det jeg skulle bruge til min computer.

Hos 3 i Herning Centeret forklarede jeg min Verdenssituation , og sagde jeg på ingen måder vil smide 3 ud af mit hjem, da jeg altid har været mere end 100 % tilfreds med det Internet de levere.

Men med den router jeg har, der både skal bruges til Facebook, Twitter, min blog Rygerkupeen, og så overvejer jeg, at følge en sød veninde på Twitter på hendes Only Fans. Det kommer til at overstige det forbrug jeg har, når den også skal benyttes til fjernsynet.

Jeg får en router kun til mit Internet, 3 kan nu levere 5 G i Struer, og det er sådan en router jeg modtager i næste uge. Og så bruger jeg blot den gamle router, til mit fjernsyn.


Men nu man var i Herning Centeret, ville jeg da lige kigge mig omkring. I "Tigeren" købte jeg dette vægur til 60 kr., har længe savnet et ur i mit køkken.


Nyt tøj blev det også til, først hos VIKTOR, hvor jeg fandt denne trøje


for kun 100 kr.

Og hos KAUFMANN, fandt jeg denne skjorte til


199 kr. 

Jeg har ingen sorte skjorter, så det var lige det jeg manglede. 

Min tur til Herning Centeret sluttede jeg af hos:


JENSENS BØFHUS.

Først en Rejecocktail,

og så 


Grisekød i Japansk krydderi, nøj, det smager himmelsk. Kødet er helt mørt, saftigt og så dette lækre krydderi, og pebersovs til at dyppe sine fritter i.

Jo det er et festmåltid.



Det er nu så nemt i Herning, når man ankommer med toget, og skal videre ud til Herning Centeret, er det blot at tage med bus nr.7. Og når man er færdig i Herning Centeret, er det bus nr.7 tilbage til banegården, og så toget hjem til Struer.

1 kommentar:

  1. Det internet fu får fra Nordlys er ubegrænset. Der er INGEN grund til at beholde 3. De ripper dig bare for penge. Gem du dem hellere til OnlyFans og besøg fra veninder.

    SvarSlet