søndag den 11. april 2021

X-FACTOR & FØDSELSDAG

 

Fredag d. 9. April tog jeg mig en Afspadserings dag, netop fordi det var 81 års dagen for Danmarks Besættelse. Min mening var jeg ville besøge Besættelses Museet i Aarhus, men der er stadig lukket. Så når Danmark åbner op igen d.6. Maj, og der i Maj er flere gode Helligdage, håber jeg museet åbner op, så man der får mulighed for at få den oplevelse. 


Men Fredag d.9. April 2021, blev nu alligevel en travl fridag. Lørdag skulle jeg til Fødselsdag i Fjerritslev, og Fredag aften var der Finale i X-Factor, det betød, der var en del indkøb der skulle klares.


Først ville jeg ud til Frellsens Chokolade i Holstebro, og købe et par gode Flødeboller, nu hvor der skulle hygges til X-Factor. 

Og så var det heldigt vejret ikke spillede et puds, det gav anledning til en tur omkring Enghavens Pølsevogn.

Her købte jeg 2 Ristede Hotdogs, og en Cocio.


Man må ikke stå ved Pølsevognen og spise sin mad, så jeg satte mig på en bænk og nød min frokost. 


Da jeg var hjemme i Struer igen, gik turen til XL-Byg efter en Fødselsdagsgave, og så i Meny efter Smørrebrød.



Smørrebrød og Flødeboller, Snaps og Citronvand, der var lagt op til en rar Fredag aften. 


Og så var der Finale i X-Factor. 


Ham Martin Jensen som åbenbart er/skulle være en stjerne DJ, og som man havde regnet med ville bidrage med noget fedt til showet. Han var sgu noget fesen, og hvor var det synd for de mennesker han skulle være mentor for, her må jeg give Thomas Blachman ret i, der var for meget sovs og kartofler. Det var nogle flade sange han valgte til sine deltagere, derfor stod det lysene klart, han tabte alt på gulvet. 

Gid vi kunne få Remee tilbage, for han kunne skabe stjerner. 


Det var Blachman og Oh Land, som stod i Finalen med sine deltagere.


Simon & Marcus fra Thisted, som var de gode. Hver Fredag skabte de en fest, med deres glæde og og charme. De gik fra X-Factor med en flot 3.Plads.


Simon & Marcus var ikke de eneste fra Vestjylland, der var også søde Nikoline.

Hende stemte jeg på hele vejen igennem X-Factor, hun gjorde det virkelig flot. Og må give Oh Land ret i, at Nikoline er en Dansk udgave af Dolly Parton. 

Men i Finalen kunne jeg nu godt se, at Solveig var helt suveræn , så meget coolness og en fremragende stemme og optræden på scenen, leveret af en kun 15 årig. Det stod helt klart, at Solveig er den rigtige Vinder af X-Factor 2021. 

Om de flyver ud på glemslens sky, som det er gået med de efterhånden mange deltagere igennem tiden , for kun ganske få af dem, er det faktisk lykkes at få en karriere de kan leve af. Det må tiden vise, jeg håber dog vi kommer til at høre meget mere til Nikoline og Simon & Marcus, på grund af deres charme. Og jeg håber også det må gå Solveig godt, netop fordi hun faktisk er et talent, hun har virkelig X-Factor. 


Lørdag morgen stod jeg op kl.4, da jeg skulle med toget til Thisted kl.7.

Fra Thisted skulle jeg videre med bussen til Fjerritslev, i Fjerritslev blev jeg hentet af min kære veninde Tina. 

I Torsdags var det Tinas fødselsdag hvor hun fyldte 50 år, og tænk, jeg har kendt Tina siden hun var 16 år. Det er nu svært at få øje på hun nu er 50 år, for hun ligner sgu ikke en gammel kone, håret er stadig langt og rødt, og ansigtet kønt, og så er hendes humør stadig højt.










Det var derfor jeg var hos XL-Byg i Fredags, efter en fødselsdagsgave, Tina ønskede sig solcelle lamper.


Tina bor ude på landet tæt på de berømte Fiskere fra Thorup Strand, det er en hyggelig bolig hun har fundet sig der.

Til stede var der kun: Mig, Tina, hendes voksne søn og hans kæreste. 4 personer var vi, så vi overholdt alle gældende regler. 

Nu har jeg ikke været i selskab med andre mennesker, siden Nytårsaften, så det var nu meget rart lige at være lidt social igen.

Kl.17:33 skulle jeg med bussen igen, så jeg kunne nå toget hjem. Vi aftalte, at i min Sommerferie skal jeg kigge op til Tina igen, og blive nogle dage.

Så må vi håbe der bliver godt vejr, så vi kan sidde udendørs og grille. Og så vil jeg altså også ud og se Thorup Strand, og måske møde de berømte Fiskere. 


Da jeg var hos XL-Byg i Fredags og købe Solcelle lamper til Tina, købte jeg en til mig selv. 

Og her ser I hvordan den tager sig ud, når der er lys i lampen.



Ingen kommentarer:

Send en kommentar