søndag den 25. april 2021

DA RØG CORONA MANKEN

 

Det var i uge 16, at livet så småt kunne begynde igen, efter alt der var sjovt blev lukket ned i December. 

Det havde jeg tænkt mig at fejre, der er dog nogle forhindringer på vejen, for man kan ikke bare lige gå ud og gå gak gak.

Først skal man få foretaget en Corona test, og det skal planlægges så man kan fremlægge beviserne til de personer og steder man vil besøge i weekenden. Til det formål skal man have et Coronapas, som man enten kan printe ud og tage med til fremvisning, eller fås som en app på din telefon. Det er nu nemt nok at installere denne app på sin telefon. Så står alle de informationer du skal fremvise på 3 sprog, Dansk, Engelsk, er det en sød tøs du skal vise den frem til, skal man nok ikke spørge om hun vil have den på Fransk, for det kan man faktisk. Men man kunne jo risikere, at hun vil få dig dømt for sexchikane, for at stille sådan et spørgsmål. 

I Torsdags fik jeg foretaget en Coronatest, svaret får man først næste dag, i Fredags, heldigvis Negativ. Så i går Lørdag, gav det mig adgang til værtshuset og frisøren. 

Først til frisøren hvor jeg havde bestilt tid til kl. 9:15, og så røg Corona manken. 


Hvor var det rart endelig at komme af med al det hår, nu skal jeg først til frisøren igen til Juli. 


Kl.13:20 skulle jeg med toget til Vinderup, ud til Irish Pub. 

Her ville jeg smage den nye øl, fra Italien.


I Italien er de ikke kun gode til at bygge biler, og lave Mamas spaghettisovs, og billigt vin, de kan sørme også brygge godt øl. I hvert fald, en øl det ikke er sidste gang jeg vælger at nyde et glas eller to af. 


Nu har man siden December hver eneste weekend, siddet herhjemme mutters alene, og drukket øl alene. Så Gu' var det en rar følelse, endelig at opleve at være social igen. Det er den der hygge ved baren, man har gået og savnet, men det er også en farlig hygge hvor man nemt kan falde i. Derfor havde jeg ikke taget flere penge med en nødvendigt, en 50'er til min Spare boks , og 200 kr. til øl. Når en øl koster 50 kr., var der lige til 4 øl. Så kunne fornuften bevares og man kunne tage hjem og spise aftensmad og se Bagedysten på TV-2. 

For i de mange mdr. hvor værtshusene og andet var lukket ned, har jeg fået oprettet en ekstra konto i min bank, hvor jeg sætter de penge ind jeg ikke bruger. For jeg tænkte, at jeg vil spare op til de oplevelser jeg gerne vil have, når Danmark åbner op igen.

Før i tiden brugte jeg nemt 500 kr. og nogle gange flere penge, når jeg tog på værtshus, og det var hver weekend. Alle de penge har jeg i den tid Danmark var lukket ned, kunne sætte til side på den konto.


Jeg har de her 4 ØL-KORT som jeg skal have afviklet, så jeg skal på værtshus nogle gange, og engang i mellem kan det godt udvikle sig til en fest, det må bare ikke stikke af hver weekend, for så er de penge jeg har sparet på, snart forsvundet, og det vil være træls.


 I Pinsen vil jeg have råd til at tage en tur til Aarhus, hvor jeg bl.a. vil på Havnens Perle. For nu vil jeg have lov at smage, deres berømte Bøfsandwich. Og så vil jeg besøge Besættelses museet, og det ender jo nok også med en tur på værtshuset HOS ANDERS .

Og i min sommerferie, der er i ugerne: 26-27-28, vil jeg have en forlænget weekend i Frederikshavn. 
Nogen har foreslået mig at tage til Dronninglund og bo på hotellet, jeg gider Fandeme ikke sidde i Dronninglund og kukelure. Så kunne man lige så godt bo på hotellet i Vinderup, jeg vil faktisk påstå der sker mere i Vinderup end i Dronninglund. 
Så jeg vil til Frederikshavn, i Frederikshavn har de nogle lækre hoteller, hvor det ikke er så dyrt at bo, og byen har en god gågade med spændende butikker, og ikke mindst mange gode restauranter med god mad til fornuftige priser. 
Det har jeg råd til, fordi jeg har sparet op, derfor sparer jeg på mine byture. 


Ingen kommentarer:

Send en kommentar