fredag den 2. april 2021

PÅSKEFROKOSTEN

 


På trods af Corona pandemien og at vi skal holde afstand, havde jeg nu vedtaget, at i år ville jeg have en Påskefrokost. 

Det havde været hyggeligt, hvis man kunne have mødtes med nogle af alle dem jeg kender. Men der var ingen som inviterede, og jeg selv bor i en al for lille lejlighed til, at jeg kan invitere nogle hjem til mig. 

Til sommer ønsker jeg, at vi kunne bruge Coronapasset til at skabe en Sommerfrokost. Tænk at kunne mødes til en udendørs Sommerfrokost med øl og snaps, og noget lækkert pålæg, og få os en skæg eftermiddag. Kunne det ikke være hyggelig ?










Det er i grunden sjovt at tænke på, man sagtens kan dyrke SEX alene, det fungere udmærket. Trænger jeg til at have SEX med andre, har jeg nogle søde veninder på Twitter som opfordre/invitere til, at vi skal onanere sammen. At sidde og nyde synet af en smuk pige som ligger  helt nøgen, og lader mig kigge med når hun leger med sin fisse, gør at man bliver lystig.

Men at sidde alene med sin Påskefrokost, giver bestemt ingen følelser af lyst, selv om man tager en øl mere og skænker en ekstra snaps i glasset, føles det tomt. 















Dog slukkede jeg for fjernsynet og tændte op for YouTube , her er jo masser af godt musik. Jeg fandt frem til et band der hedder ATOMIK HARMONIK, jeg fandt ikke ud af hvilket land de kommer fra, men hvor er de festlige, og når man hører deres musik, får man lyst til Wienerschnitzler og store fadøl. 

YouTube tilbyder et medlemskab jeg tror prisen er 170 kr. pr. måned, hvis man lytter til musik hver eneste dag, er det sgu billigt. Men i dagligdagen lytter jeg aldrig til musik, det er faktisk kun om Lørdagen jeg har tid til musik. Derfor bliver det for dyrt for mig, så jeg holder mig til den gratis udgave af YouTube , det betyder der så er mange reklamer, men pyt, det er der også når man lytter til musik på en lokalradio, så det vender man sig til. 


Jeg gav mig god tid til at spise min mad, til hverdag har man ikke tid til at nyde sin mad, og da slet ikke sin madpakke når man er på arbejde. Der skal man bare skynde sig, at proppe ædelsen i halsen.

Så jo, det var rart at kunne læne sig tilbage, og have al den tid man ønsker til at nyde sin Påskefrokost. 


Jeg har endelig fundet frem til den rigtige drink, for mit vedkommen. 

Da jeg ikke længere kan tåle Cola, desværre, heller ikke den sukkerfrie der smager afskyeligt, også i Rom. Har jeg prøvet mig frem med andre drinks: Snaps med røde og gule sodavand, den Røde Aalborg har en alt for gennemtrængende smag, til at det bliver en succes.

Men i går fandt jeg ud af, at Brøndum Snaps og Carlsberg Sportsvand, er smagen .

I morgen aften (LØRDAGhvor der ikke er en kæft i fjernsynet, men stadig har hele 2 fridage foran sig, og igen skal sidde alene. Vil jeg købe nogle isterninger, så gætter jeg på det bliver en velsmagende drink. 


Jeg tabte lysten til at drikke videre og lytte til musik, og kiggede efter hvad der var i fjernsynet.

Olsen Banden på TV-2, de er altid gode, men det er ikke så længe siden man sidst så den film.

På Charlie var der en anden Dansk Folkekomedie, jeg aldrig har set. : TA' LIDT SOLSKIN. Medvirkende var bl.a. Axel Strøbye, Poul Bundgaard, og Pusle Helmuth.

En lun lille film fra dengang Danmark var et trygt land, og hvor man gav sig tid til hinanden. 


Og så havde jeg købt lidt god guf, jo jeg hyggede mig trods alt. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar