søndag den 28. februar 2016

BOWLING MED HØNSEGÅRDEN

Personaleforeningen Hønsegården havde i går aftes et arrangement, i Bowl ¨n Fun i Holstebro.


Jeg tog med toget ved 16-tiden, og smuttede forbi værtshuset Onkel Toms Hytte, lige for at få et par øl før den lange gåtur ud til Bowling centret.
For det er en virkelig lang gåtur, men vejret var ikke værst, så det føltes ikke så slemt.

Jeg var derude kl.17:30, og så var det sgu først kl.18:30 vi skulle være der.  Jeg satte mig med en fadøl og ventede på de andre.

44 kollegaer var vi samlet, kl.19 satte vi os til bords, og skulle først bowle kl.22.
Så vi havde god tid til at spise, det var ikke helt dårligt tænkt, når nu der på buffeten er så meget lækkert mad.

Kl.22 skulle vi i gang med at bowle, jeg kom på hold med 2 knægte. Det var vi ikke særligt skarpe til, men vi fik dog rød kegle et par gange, hvilket udløser en lille en til halsen.
I 2 timer bowlede vi, bagefter var der ingen der ville i byen. Folk ville hjem.
Her var jeg heldig at kunne komme op at køre med en kollega, der ikke havde fået noget at drikke.

Ellers skulle jeg have taget en Taxa hjem til Struer, for det er det der er noget pis med Holstebro. Aftens sidste tog køre kl.23:17, næste tog kører først igen kl.6:30. Det er længe at stå i Holstebro og vente på et tog, og en Taxa hjem til Struer koster 300 kr.

Hvis jeg nu flyttede til Nordjylland, og bosatte mig i en lille nordjysk flække, helt derude hvor man ikke forstår deres dialekt. Og får lyst til at tage på værtshus i Aalborg, kan jeg bare tage afsted.
For i Nordjylland kører der natbusser, ikke kun i Julen, ikke kun i hverdagene, de kører også i weekenden. Så de 300 kr jeg skal bruge på en Taxa fra Holstebro til Struer, kunne jeg i stedet feste for i Aalborg.

Det er også derfor jeg ikke gider at tage i byen i Holstebro, det kan ikke betale sig, fordi man er tvunget til at tage hjem når det begynder at blive sjovt.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar