fredag den 26. februar 2016

OVERVEJER AT FÅ FJERNET MINE BRYSTER.

I tirsdags var jeg en tur hos lægen, som nu har til huse på havnen i samme bygning ,VÆRFTET, hvor Loop også har sine lokaler.


Og netop Loop var en af de ting jeg havde oppe at vende med lægen, hvor jeg fortalte hende, at jeg får problemer med mit Astma når jeg træner. Og det syntes jeg er sært, når nu det er 4år siden jeg stoppede med at ryge, og det burde vel også være sundt at få lidt motion.
Lægen sagde det bestemt er sundt med motion, men at det kunne være jeg tager for hårdt fat, og det kan sådan et par gamle Astma lunger ikke klare. Så jeg skal finde et leje hvor lungerne kan være med.

Det må jeg give lægen ret i ! I onsdags var jeg i Loop hvor jeg så prøvede mig frem.
Jeg var gået fra 15 løft til 20 løft, for jeg tænkte at nu skal det prøves om jeg kan. Det var så der jeg "tabte" lungerne, og når man ikke kan få vejret opnår man ingen resultater. Det eneste der kommer ud af det, er man bliver træt og lyder som en Scania Vabis på vej op ad bakkerne nede i Vejle.

Så nu nøjes jeg med 11 løft i hver maskine, se så kan mine lunger være med hele vejen rundt i cirklen, uden jeg får problemer med mit Astma.
Og når lungerne er med får man også den rette mængde frisk ilt sendt rundt i kroppen, og det kan jeg mærke giver resultater.
Det holder jeg mig til kun 11 løft, og så bliver træningen fremover: mandag, tirsdag, og torsdag og søndag.

Det er ikke fordi jeg vil ligne Skipper Skræk, jeg vil bare gerne se lidt pænere ud. Og det ønske tror jeg godt jeg kan opnå.

Lægen sagde jeg på et tidspunkt skal til Astma kontrol, for at se hvordan det står til, og om jeg skal have anden medicin.

Men nu skal vi foreløbigt have en anden ting på plads:
Mine bryster.
Jeg fortalte hende at mine bryster kan være ret så ømme og nogle gange bløder det ud af dem.
Lægen mærkede på mine bryster og sagde, at jeg ikke skulle være bange for det er noget alvorligt. For der er ingen knuder, men at mine brystvorter er meget følsomme.
Så gav hun mig en recept på noget creme jeg skal smøre mine bryster med 2 gange dagligt de næste 14 dage. Så trapper jeg ned til en gang om dagen i 14 dage, og til slut kun hver anden dag.
Og d. 29.Marts skal jeg op til hende igen, og så se hvordan det står til.

Jeg er i øvrigt meget begejstret for min nye læge, som er en ung kvinde. Jeg fortalte hende, min tidligere læge var Ole Krogsøe som nu er gået på pension.
Og så roste jeg hende for at tage Ole Krogsøes princip med i sin praksis, nemlig det at give sig god tid til sin patienter.
Der forklarede hun mig, at det er deres princip at der skal være god tid til hver enkelt patient, så de får den rigtige behandling.
Skide flot !

Nu smører jeg mine bryster to gange dagligt, og indtil videre er der faldet ro over dem. Men hvad så når jeg holder op med at smøre dem ?
Næste gang jeg kommer op til lægen, vil jeg have en samtale om, at jeg har hørt om mænd der har så følsomme bryster at de har fået dem fjernet.

Her har jeg tit tænkt på, hvorfor Hulen har vi mænd fået bryster ? Vi har ikke en bjælde at bruge dem til.
For synets skyld:

På nogle få mænd ser brysterne da pæne ud. Men hvad med disse hængepatter som bodybuiltere og alkoholikere udvikler, ser det pænt ud ?

Sexuelt :
Nogle påstår man(d) skulle blive helt vild i varmen, når en kvinde kærtegner mandens bryster.
Nja ! Jeg syntes det føles ubehageligt, og beder hende om at pille sine snitter fra mine patter.
Der er et sted på min krop, hvor hendes fingre ville vække en langt større lykke.

Så hvis det fortsætter med at bløde og de stadig er meget følsomme, vil jeg hører lægen om, om det vil hjælpe at få dem fjernet ?
Hvis man nu kan slippe for det bøvl, er det jo det der må gøres.
Okey ! jeg vil nok være ked af at skulle fremvise to grimme ar, når jeg er i Swingerklub.
Men kunne en plastik kirog lave et flot resultat, så man nok kan få øje på der lige som mangler noget, men det ser ikke vammelt ud. Så bliver det jo ikke så slemt.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar