søndag den 15. september 2013

STRUER TAXA

I går aftes var jeg inviteret i byen sammen med mine kollegaer, Anette og Inga kom omkring og hentede mig, da vi skulle over til Kim i Bremdal.

Meningen var at vi skulle på Golden Sixties i Holstebro og opleve Jørgen De Mylius.

Og da vi var 5 der skulle afsted, ville Kim ringe og bestille en taxa til kl.19:30.
Men han blev belært om, at man sandelig ikke kan ringe og forudbestille en stor taxa, men de kunne da sende to små taxaer.
Han sagde at så ville han prøve at ringe igen senere, men hvor er det typisk med Struer Taxa og deres altid gode kundeservice.

Anette og jeg fortalte med begejstring om når man er i København, er der slet ingen bøvl når man skal med offentlig transport.
Skal man med en bus skal man ikke blive ked af det hvis man glipper en bus, for om 10 min. kommer der sgu en bus mere. Ellers kan man springe på Metroen, eller S-toget.

Når man så kommer hjem igen og stiger af toget på Struer Banegård, holder der ingen taxaer, så ringer man og bestiller en taxa, og så kan man nemt komme til at stå og vente en hel time.
Så spørger nogle, hvorfor går du så ikke bare hjem ? Jamen, man ringer sgu ikke efter en taxa hvis man ønsker at gå, vel ?

Sidst jeg havde været i København blev jeg sgu noget overrasket da jeg kom hjem, for da holdt der tre taxaer ved Struer Banegård. Taxachaufførene plejer ellers at holde oppe ved det gamle Løvbjerg, men det er fortiden under ombygning. Så det kan være det er derfor, de holder ved banegården.

Nå men hos Kim skulle vi have noget at spise, Anette havde lavet forretten og Inga desserten, så det var noget lækkert mad. Og så fik vi lidt snabelvand, og blev i godt humør.
Kim ringede igen til Struer Taxa, og så fik han sandelig lov til at få en stor taxa.
Så vi kom afsted i rette tid til Golden Sixties i Holstebro.

En DJ spillede god musik, så der var en god stemning, og til midnat gik Jørgen De Mylius på scenen. Og så fik vi en 
Eldorado fest.

Jeg kom først hjem ved 4 tiden imorges.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar