søndag den 11. september 2022

SOMMERFEST PÅ CENTERPUBBEN I STRUER

 

I sidste måned fik jeg købt billet til SOMMERFEST PÅ CENTERPUBBEN I STRUER, der skulle foregå i går Lørdag d. 10.Sept. Man skulle være der kl.17, så var der 2 gratis øl og Helstegt Pattegris, samt livemusik, til 175 kr.


Først ville jeg ud på Æ Bette Bar i Vinderup, lige for at varme op.

Tog med toget derud kl.13, det kunne passe med jeg så kunne nå toget tilbage til Struer kl.15:50.

Det blev en hyggelig eftermiddag, jeg fik i Vinderup.


Centerpubben i Struer er et meget lille værtshus, så jeg var klar over når vi var 45 tilmeldte, og hvis vi alle ankom på en gang kl.17, kunne det blive svært at få en god siddeplads. Derfor var jeg der kl.16, og fik da også et godt bord.


Så kom SVINET, i mens den lige fik det sidste, kunne man så nyde den første gratis øl.

Der gik ikke længe før jeg fik selskab ved mit bord, af nogle jeg ikke normalt går i byen med. Men her i Struer, kender vi stort set alle sammen hinanden.

Kl.18 var maden klar, og der var rigeligt til vi alle kunne tage 2 gange, så blev man også mæt den dag.


Vi havde nu et par festlige timer sammen ved mit bord, selv om det ikke kan ses, er vi alle 5 nogenlunde samme alder. Lige siden vores pureste ungdom, har vi gået i byen på de samme værtshuse. Vi fik en snak om, Laredo, City Pub, og Valles Pølsevogn der lå lige overfor. Og vi fik rundet Rådhuskroen der dengang i folkemunde, blev kaldt Bubsi, og det gamle Skipperkroen. Og når man engang i mellem tog ud på Flamingo Pubben i Holstebro. Og vi fik talt om de mennesker vi gennem årene har mødt, på den måde fandt vi ud af, vi alligevel kender mere til hinanden, end vi umiddelbart skulle tro.


Jeg var blevet træt af øl, og ville da lige smage sådan en, Smirnoff Ice. Det smager som dengang man var inviteret til børnefødselsdag, jeg vil stadig foretrække en Flyversjus frem for disse børne bajere. 


Kl.20 kom der gang i livemusikken, og han var bestemt meget god. Men jeg havde besluttet mig for, jeg ville hjem og se ZULU COMEDY GALLA 2022 , og sagde Tak for i aften.


Inden jeg kørte hjem, kunne jeg nå omkring Det lille Apotek, og nyde en Vodka med Cola.

Og så var det også hjem ad.


Jeg ved nu ikke med det der Zulu Comedy, jeg syntes det var bedst før i tiden. De nye komikere, kommer sgu aldrig til at bide hverken Casper Christensen, Frank Hvam, Lars Hjortshøj i nosserne, og da slet ikke Anden. 

Det var lidt af en tam forestilling, men så kunne man da komme i seng i ordentlig tid.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar