søndag den 4. september 2022

BILEN HOLDT WEEKEND I VINDERUP

 

Det var så endnu en Fredag med overarbejde på HK-Scan, og jeg skulle hjem og have travlt.

For det er i denne weekend, at B&O holder deres årlige arrangement, RUN 2 THE BEAT. Hvilket betyder, at hele Lørdagen er Struers gader spærret af.


Så jeg skulle hjem og kører min El-scooter op til Banegården, og så gå hjem og hente min bil, og få den kørt til Vinderup. Fordi jeg gerne ville ud at se, Håsom Marked, Lørdag eftermiddag.


Bilen fik jeg PARKERET ved Vinderup Station, og nu jeg var i Vinderup og ikke skulle køre hjem, kunne jeg slå et smut ind på Æ BETTE BAR.


Hvor var det sjovt at kigge ind på Æ Bette Bar, og hilse på de mennesker som man kender der. Og så kunne jeg køle mig ned, med en dejlig ISKOLD fadøl fra HANCOCK.

Jeg kunne nå at få en til det andet ben også, og så skulle jeg skynde mig med toget til Struer,


da jeg ville i biografen og se filmen om BAMSE. Den film har jeg beskrevet her i Rygerkupeen, så det er unødvendigt, også at fortælle om filmen i dag.


Lørdag ved 12 tiden skulle jeg med toget fra Struer til Vinderup, og netop som toget satte i gang, så jeg Susan kom gående på perronen.

I Vinderup, kunne jeg sætte mig ind i min bil og køre ud til Håsum. 

Igennem mange år, har mine kollegaer hvert år fortalt om Håsum marked, hvor sjovt det var når de mødte hinanden derude, og en af mine kollegaer har en bod på markedet. 

Det er Fandeme en umulighed at komme til Håsum, når man ingen bil har. Nu har jeg en bil, så nu skulle det opleves.


Håsum Marked er ikke nogen snolderbutik, jeg var overrasket over hvor stort et marked det i grunden er. Jeg var glad for jeg havde spist hjemmefra, for nok var der 3 madboder, men ved alle 3 boder, stod folk i lange køer for at få mad, og ved alle borde hvor man kunne sætte sig og spise sin mad, var der trængsel om at få placeret sin røv.

Kun en af mine kollegaer havde en bod, det er min Tillidsmand Ditlev. Jeg tror nu blot han er på markedet for at være med, for det bras han prøver at sælge, er der sgu ingen der gider at købe. 

I det gode vejr, havde jeg håbet at møde nogle af mine kollegaer, der var ingen. Derfor gad jeg ikke sætte mig med en fadøl, men tænkte, at nu kører jeg til Vinderup og Parkere min bil, og så kan jeg snuppe en øl på Æ BETTE BAR.


Jeg skrev en besked til Susan, at jeg så hende på Struer Station.


På Æ Bette Bar, fik jeg købt denne kasket 100 kr. Jeg nåede kun at få 2 øl, for så skrev Susan, at hun sad på Bubsi i Struer. Fint skrev jeg til hende, det passer med jeg kan tage med toget der køre til Struer nu.


Susan bor ellers i Vinderup, men fik lyst til en fest i Struer, og det skal jeg da love for vi fik, da jeg kom ind på Bubsi.

Jeg havde ellers i tankerne, at jeg skulle hjem og se Dokumentaren om Bamses Venner på TV-Charlie. 


Det kom jeg aldrig, og fik heller ikke set meget til Run 2 the Beat. For vi faldt i en store Bajer Balje, og kl.16 var der øl til kun 10 kr., i 2 timer.

Men efterhånden kunne jeg mærke jeg ikke havde fået noget at spise, siden kl.11 om formiddagen, 


så jeg var nød til at sige tak for i aften. Og køre hen til Pølsevognen, hvor jeg fik mig en Haps Burger.


Og så nåede jeg en God Nat øl på Centerpubben.


I dag kunne jeg tage toget til Vinderup, og få hentet min bil. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar