søndag den 3. januar 2021

SÅ KOM SIDE-9 KALENDEREN OP PÅ VÆGGEN.

 

Så kom SIDE-9 KALENDEREN op at hænge på min væg, og Årets første pige, er jo en jeg kender fra Facebook; Jessie Jensen. 


Og alle Julenisser og pynt er pakket væk, og den almindelige bordpynt er nu tilbage på dets plads.

Vi er tilbage ved den grå hverdag, og det skal jeg da love for. Den Satans Covid-19, der åbenbart har fået en efterfølger, gør at Danmark helt sikkert ikke åbner op igen d.17. Januar. 

Jeg gruer for, Danmark først åbnes op igen efter Påske. 


Det kommer til at gå ud over RYGERKUPEEN , da der ikke bliver alverden at fortælle om. 


Men for at Side-9 kalenderen ikke skal blive eneste lyspunkt i denne mørke tid, bliver jeg også nød til at se på muligheden for at spare op til, når Danmark igen åbner op.

Når værtshusene er lukket og restauranterne ligeså, vil jeg se om ikke det kunne lykkes mig på den konto, at de penge man så sparer kan ligges til side, så der bliver råd til et par fede oplevelser når vi igen må komme ud og trække vejret. 


Jeg kunne godt bruge, at jeg til sommer får råd til en ferie tur til København, men jeg vil også gerne en tur til Frederikshavn, eller Sæby ?

For jeg husker for et par år siden hvor jeg tog på et weekend ophold i Sæby, det var i Pinsen. Og der var der tilfældigvis Jazz Festival , hvor der lød trut i hele Sæby. Det var Fandeme hyggeligt, og alle de mennesker man pludselig kom i selskab med. Jeg har tit tænkt på, det kunne være sjovt at opleve igen. 


Jeg håber vi alle vil følge Myndighedernes Corona råd, om at holde afstand, ikke se for mange, huske at vaske og spritte hænder. Det er hvad der skal til, for at det hele ikke stikker af og ramler sammen om ørene på os. 

Kan vi nu bare blive enige om at nu står vi sgu sammen, så vil vaccinen også have den virkning vi ønsker. Og så kan vi se frem til igen at blive frie mennesker, som må feste, kramme og ikke skal være bange for hinanden. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar