søndag den 17. januar 2021

JOHN DILLERMAND

 

DANMARKS RADIOS børnekanal, har de fået en ny tegneserie JOHN DILLERMAND.


Min holdning til ham, har rødder til da jeg var barn.


Da jeg var barn, kunne man i børne tv, se Thomas Windings datter Alberte Winding, sejle rundt i en robåd. 

Alberta og jeg er lige gamle, og det var dengang jeg var omkring 5 år. Da sejlede hun rundt i en robåd, i mens hendes far med sin bløde stemme fortalte, at Alberta ville flytte hjemmefra, og derfor var sejlet ud på en øde ø. 

Hun var helt nøgen, det eneste hun havde på var en bøllehat på hovedet. Dengang var det helt naturligt at børn var nøgne, det var der ingen der tog notits af.

Men jeg kunne dog godt mærke når jeg så Alberta i fjernsynet, at jeg hellere ville have hende som legekammerat end Pippi Langstrømpe. 

Og så var der Kaj & Andrea, som sang om en missetand der blev til en tissemand.

Og da jeg kom i pubertets/ teen age alderen, var der Ælle Bælle Bolle Bogen, hvor der på forsiden, sad en knægt med en stiv tissemand, og ved hans side lå der en pige som kiggede meget interesseret på den der tissemand. Hun var for øvrigt også nøgen.


UGENS RAPPORT med nøgne piger og læsernes egne Sex historie i De Grå Sider, lå frit fremme. Og i Se og Hør, kunne man se flere kendte piger, smide alt tøjet. Og om sommeren når man tog til stranden, gik mennesker i alle aldre og alle størrelser splitter nøgne rundt.

Dengang have vi et naturligt og afslappet forhold til vores egen krop, og det at være nøgen.


Men så rullede der pludselig en nypuritansk bølge ind over Danmark, pludselig blev mange kropsforskrækkede og man pakkede sig ind.

Konsekvenserne ses tydeligt, børn tør ikke længere at gå i bad sammen, henne i skolen efter gymnastik. Og jeg har læst at drenge/ unge mænd helt ned til 18 år, er nød til at tage en Viagra pille når de går i seng med en pige. Hvad Fanden er det for en udvikling, og hvem er stolt af det er gået den vej ?


Derfor tror jeg faktisk, at John Dillermand er kommet på det rette tidspunkt.

John Dillermand har ikke sex med nogen, så hvad er der at blive forarget over ?

Det er utroligt hvad han kan med sin Diller, og meget fantasifuld. Men overdrivelse fremmer forståelsen, for han skal vel give drenge et naturligt forhold til deres krop, igen. 

Og så har han også en morale : Når han har trådt i spinaten og virkelig har fucket det up, så bruger han sin Diller til at rette op på skaden, så folk bliver glade igen. 

Det kan lære drengene, at vil man have succes her i livet, skal man ikke lave lort i den, for det rammer sgu dig selv. Man får kun succes hvis man opfører sig pænt. 

John Dillermand er ganske uskyldig, og ganske morsom. 


Nu mangler vi at der burde komme en pige/ kvinde der kunne hamle op med John Dillermand, kunne man forestille sig, en Bodil Babs, eller Rita Revne ? En pige som kan de mest utrolige ting med sin revne eller bryster. Der er jeg bare sikker på, Danmarks Radio ville få et problem med feministerne.

Det har man set så tit, at de forbandede kællinger råber op, og får stoppet en udsendelse på grund af måden man fremstiller kvinder på.

Du må endelig ikke udstille en kvinde med selvironi, som en klovn eller sexet.

Næ en kvinde skal altid være så Helvedes kedelig og åh så perfekt, og kun have de rigtige meninger og værdier.

Måske det i virkeligheden er feministerne der har skabt den kropsforskrækkelse vi ser i vores samfund, og som påvirker så mange i en negativ retning. 

Jeg fristes til at oplyse folk om de skulle prøve at få en profil på Twitter. 

På Twitter er jeg dagligt i kontakt med nogle af Verdens smukkeste piger og de frækkeste, som spiller hver deres rolle inden for Sex industrien. 

De fleste af pigerne er Web-cam girls, og har en profil på Only Fans. 

Jeg kan fortælle, at disse piger behøver ikke stå på et fjerkræslagteri og hænge kyllinger op, eller sidde ved kassen i Rema 1000.

De har så mange betalende fans, at de ikke behøver at gå på arbejde, men kan nøjes med at sidde derhjemme og tage tøjet af. 

De piger som har den bedste forretning, er ikke hende med spiseforstyrrelser og er uhyggelig KZ-lejer tynd, og det er heller ikke hende med plastik kroppen.

Næ det er hende den helt naturlige pige, naboens datter eller nabokonen. Med den naturlige krop, pyt med om der er en delle eller brysterne hænger en smule, bare hun er naturlig og sexet og har et sødt smil. 

Det er derfor feministernes holdninger ikke må have lov at stå alene, og skabe de fortvivlende kropsholdninger.

Jeg tror det er en festlig fætter som John Dillermand, og de frække piger som lever af at vise sin nøgne krop frem på Twitter og Only Fans, vi skal lære af, man ikke behøver at være så perfekt og kedelig. Men at det er det naturlige og lidt skæve der tæller, det der skal få os til at tør hinanden og ikke være så flove over vores egen krop. 


Ingen kommentarer:

Send en kommentar