søndag den 8. juli 2018

BOLLER I KARRY, PÅ EN LØRDAG.

Det var en afslappet Lørdag hvor jeg bare sad herhjemme, men det blev nu alligevel for træls at sidde og glo på Tour de France, og tænkte hvad skal jeg dog finde på ?
Jeg ringede til Nørregades Køkken i Vinderup og spurgte, hvad er Dagens Ret ? Det er Boller i Karry.

Boller i Karry, og så på en Lørdag. Jeg sagde, at så kan I godt sætte gang i gryderne, for jeg er på vej.

En tur under bruseren og få skiftet tøj, i Fredags var vejret pisse koldt, men i går Lørdag var der atter skruet op for varmen, så man kunne bevæge sig ud sommer klædt.

Med toget til Vinderup, ind på Irish Pub og hygge over et par fadøl. Kl.17 ind på Nørregades Køkken for at spise, for en sølle 50'er bliver man da godt nok mæt. 
Når man tager ud og får Boller i Karry, får man nogle steder en enkelt bolle måske 2 hvis man er heldig, og så lige en skefuld sovs.
Men hos Nørregades Køkken får man hele 4 boller og rigeligt med sovs, og det smager saft suse mig godt, så det er bestemt ikke sidste gang jeg tager til Vinderup for spise aftensmad. 

Da jeg var færdig med at spise smuttede jeg ind på Irish Pub igen, der var forbavsende få mennesker på pubben. Men det skyldes, at der i Lemvig var koncert med Kim Larsen, og på Thyholm fest med Sussi & Leo, det tømmer byen for mennesker.

Men der var nu alligevel meget hyggeligt på Irish Pub, og så har de en Juke Box. Her fandt jeg nogle af de melodier man sjældent hører, fordi de aldrig bliver spillet i radioen. Gamle Grand Prix hits, Vagn & Vagabonderne, og Bjarne Liller om hende der mistede den i nat på D' Angleterre.
Kl.20:30 var det med toget hjem til Struer, hvor jeg tog på Skipperkroen. Her var der kun Frederik bag baren og ingen gæster, så også her kunne det mærkes, at folk var i Lemvig og på Thyholm.
Jeg drak en øl og tog videre op til Det Lille Apotek, her var der heller ingen mennesker. Jeg drak en god nat pilsner, og smuttede hjem i seng.






Ingen kommentarer:

Send en kommentar