søndag den 11. august 2013

HVOR ÆNDER ENDER

Sidste år fik vi i Julegave på Rose Poultry 2 ænder, de var store og flotte og dybfrosne.

For de fleste familier er det en flot Julegave at få, og tænk på at et ægtepar eller to der lever sammen arbejder på Rose Poultry, de får 4 ænder med hjem i fryseren.

Men for mig der lever single, er det ikke nogen Julegave at få to ænder, det er i stedet et fandens problem man pludselig får på halsen.
Jeg har bare et lille køleskab med en meget lille fryser i, der er ikke engang plads til én and. Og der hvor jeg skulle fejre Juleaften havde de købt den and vi skulle have, så de kunne ikke bruge flere ænder.

Gudskelov kender jeg en ude i Skjern som havde plads i fryseren til mine ænder, og vi blev enige om vi så kunne arrangere en fest hvor ænderne kunne serveres.
Men ! 
Man kan nemt invitere folk til et ålegilde eller grillparty, men invitere folk til andesteg, er ikke så let.
I Danmark spiser vi kun and Juleaften, og engang imellem Mortensaften. For Mortensaften falder næsten altid på en hverdag, og hvem fanden gider at stå og stege and når man kommer hjem fra arbejde ?

Forleden kontaktede vedkommen fra Skjern mig, at nu skulle pladsen i fryseren bruges til noget andet. Fair nok, man kan jo ikke optage pladsen i andres fryser i årevis.
Jeg fandt en som godt kunne bruge mine ænder, og han fik dem for selv at hente dem i Skjern.

Nu gruer jeg for at vi også i år får to ænder i Julegave på Rose Poultry, og hvad fanden gør jeg så ?
Hvis det er tilfældet at vi får 2 ænder i år, vil jeg forsøge om jeg kan forære dem til velgørenhed.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar