søndag den 8. september 2024

SOMMERFEST HOS KURTS MOR I AARHUS

 

Fredag aften gik jeg i seng kl.20,00, da jeg skulle tidligt op Lørdag morgen. Allerede kl.4:00 stod jeg op, da jeg kl.8:04 skulle med toget til Aarhus. 

Jeg skulle til SOMMERFEST hos KURTS MOR, men efter som det først var kl.14 grillen blev tændt op, ville jeg nå at få noget at spise når jeg ankom til Aarhus.


Denne Lørdag var endnu en smuk Sommerdag i September, så mit mål var den nye Restaurant i Aarhus gågade. CLEMENTINE der ligger lige over for Vikingemuseet og Domkirken, og deres menukort ser nu meget indbydende ud. 

Jeg bestilte en EGG BENEDICT.


Jeg kan love jer for, at det smager som det ser ud, meget meget lækkert. 

Da jeg ville betale betalte jeg som jeg plejer at gøre med kontanter, men servetrisen kunne ikke give penge tilbage, for de foretrækker man betaler med kort, og ikke kontanter. Jeg forklarede jeg ikke har penge på min konto, da jeg oftest foretrækker at betale med kontanter i stedet for kort. Men nu var det så kun en TYVER jeg skulle have haft tilbage, så dem fik hun i drikkepenge. 

Det vil dog ikke afholde mig fra at spise der en anden gang, for det noget lækkert mad de servere. 


Bagefter nåede jeg om til HOS ANDERS. Det er stadig FESTUGE, så jeg kunne ikke få et ÅRHUS SÆT. Men traditionen skal holdes i hævd, så jeg fik en TOP PILSNER FADØL & 1 ARNBITTER. 


Tiden var inde til, jeg nu skulle over til BODEGA KURTS MOR. Hvor der skulle være SOMMERFEST. 

Det er nu så nemt, at gå fra HOS ANDERS til KURTS MOR. Man stikker lige igennem POSTHUSSMØGEN.


Der var godt gang i grillen, i mens pølserne lige manglede den sidste vending, kunne jeg nyde en stille pilsner i solen.


Snart kunne vi rejse os og stille os i kø, for nu var der pølser og brød.


Musik skulle vi ikke mangle, KASPER OG JESPER


de var nu meget gode, og fik da folk til at synge med.

Men jeg fik lyst til at forlade etablissementet, og gå over til HOS ANDERS igen. Det skulle vise sig, at være en god ide. For i Festteltet HOS ANDERS, sad mine 2 Århus veninder, så fik man jo lige, et kæmpe knus. 

Så fik vi en aftale på plads med J-DAG, som i år er Fredag d.1.November. Der mødes vi til JULEBRYG FEST HOS ANDERS.

Jeg sagde til pigerne, jeg har være forudseende og har fået bestilt og bevilliget en afspadseringsdag d.1.November. Så når jeg kommer til Aarhus, booker jeg et værelse på CABINN. 

Og jeg glæder mig, for J-DAG i Struer, er sgu noget kedelig. De knapper blot en enkelt TUBORG JULEBRYG op, og så sker der ikke mere.

I Aarhus sker der noget mere, her spilles der Julemusik, og der plejer at komme Nissepiger med gaver fra CERES. Så der skulle være en chance for, vi får en Fed FREDAGSFEST. 


I Festteltet optrådte et band: MIE & THE ORIGINAL 5. 

Jeg syntes faktisk, at de var ret så gode. De spiller den Countrymusik, der blev spillet da Nybyggerne gjorde Amerika beboelig. 



I denne weekend skulle jeg ikke overnatte i Aarhus, så jeg måtte nå et tog hjem.

I Struer kunne jeg nå en Godnat bajer 


CENTER PUBBEN, mens jeg ventede på en GUL TAXA, så jeg kunne komme hjem og sove.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar