søndag den 15. september 2024

VI BRØD OS GODT OM, DEN SYNGENDE BAGER PÅ Æ BETTE BAR.

 

Oven på 2 store fester i Aarhus, skulle jeg i går, til endnu en fest. Denne gang i Vinderup, på Æ BETTE BAR.

Festen begyndte kl.13, og foregik ude i Gårdhaven. Jeg tog toget så det kom til at passe med, jeg var der ved 12-tiden. For når vi var 70 tilmeldte til festen, var det om at være der i god tid, så man kunne få en siddeplads. 


Jeg fik mig bænket i gårdhaven, i et godt selskab. 


Man kunne nyde en O'NSE CLASSIC , inden festen blev skudt i gang.

Da klokken slog 13 slag, blev vi budt velkommen af Kromutter Ida. Og nu var der 3 timer med gratis fadøl og mad.


Dejlige kolde Fadøl fra HANCOCK. 

Og noget absolut lækkert mad, 


kokkereret af den lokale kok. 

Meningen var, der skulle komme et band, og spille SHU-BI-DUA, de var desværre blevet syge.

I stedet fik vi besøg af, DEN SYNGENDE BAGER.

Jeg skal da love for, at den her Bager ikke blot kan trille Romkugler, og at der ikke kun ligger Snegle og Boller på hans hylder. Han kan sørme også synge, så der gik ikke længe før der var fællessang i Gårdhaven. Og nogle tog sig en sving om på fliserne. 



Da de andre ved bordet ville have en UNDERBERG, var jeg med på den galej. 


Tiden nærmede sig, hvor jeg hellere måtte finde på stationen, og  komme med et tog hjem til Struer.

I Struer var jeg blevet sulten igen, LARSEN havde stadig åbent.


Så kunne jeg nyde en Fiskefilet, og dessert.


Til slut tog jeg på BUBSI.


Hvor jeg fik en Godnat Bajer, mens jeg ventede på en GUL TAXA, så jeg kunne komme hjem og sove. 


I den kommende weekend, vil jeg forsøge at holde mig hjemme. Da jeg har store tøjvaske dage, både Fredag og Lørdag. Så Fredag aften tager jeg i hvert fald, ikke i byen. Men nu ser vi, om jeg kunne lokkes i uføre på Lørdag, når tøjet er vasket, tørret og lagt på plads, og jeg har spist aftensmad. 

søndag den 8. september 2024

SOMMERFEST HOS KURTS MOR I AARHUS

 

Fredag aften gik jeg i seng kl.20,00, da jeg skulle tidligt op Lørdag morgen. Allerede kl.4:00 stod jeg op, da jeg kl.8:04 skulle med toget til Aarhus. 

Jeg skulle til SOMMERFEST hos KURTS MOR, men efter som det først var kl.14 grillen blev tændt op, ville jeg nå at få noget at spise når jeg ankom til Aarhus.


Denne Lørdag var endnu en smuk Sommerdag i September, så mit mål var den nye Restaurant i Aarhus gågade. CLEMENTINE der ligger lige over for Vikingemuseet og Domkirken, og deres menukort ser nu meget indbydende ud. 

Jeg bestilte en EGG BENEDICT.


Jeg kan love jer for, at det smager som det ser ud, meget meget lækkert. 

Da jeg ville betale betalte jeg som jeg plejer at gøre med kontanter, men servetrisen kunne ikke give penge tilbage, for de foretrækker man betaler med kort, og ikke kontanter. Jeg forklarede jeg ikke har penge på min konto, da jeg oftest foretrækker at betale med kontanter i stedet for kort. Men nu var det så kun en TYVER jeg skulle have haft tilbage, så dem fik hun i drikkepenge. 

Det vil dog ikke afholde mig fra at spise der en anden gang, for det noget lækkert mad de servere. 


Bagefter nåede jeg om til HOS ANDERS. Det er stadig FESTUGE, så jeg kunne ikke få et ÅRHUS SÆT. Men traditionen skal holdes i hævd, så jeg fik en TOP PILSNER FADØL & 1 ARNBITTER. 


Tiden var inde til, jeg nu skulle over til BODEGA KURTS MOR. Hvor der skulle være SOMMERFEST. 

Det er nu så nemt, at gå fra HOS ANDERS til KURTS MOR. Man stikker lige igennem POSTHUSSMØGEN.


Der var godt gang i grillen, i mens pølserne lige manglede den sidste vending, kunne jeg nyde en stille pilsner i solen.


Snart kunne vi rejse os og stille os i kø, for nu var der pølser og brød.


Musik skulle vi ikke mangle, KASPER OG JESPER


de var nu meget gode, og fik da folk til at synge med.

Men jeg fik lyst til at forlade etablissementet, og gå over til HOS ANDERS igen. Det skulle vise sig, at være en god ide. For i Festteltet HOS ANDERS, sad mine 2 Århus veninder, så fik man jo lige, et kæmpe knus. 

Så fik vi en aftale på plads med J-DAG, som i år er Fredag d.1.November. Der mødes vi til JULEBRYG FEST HOS ANDERS.

Jeg sagde til pigerne, jeg har være forudseende og har fået bestilt og bevilliget en afspadseringsdag d.1.November. Så når jeg kommer til Aarhus, booker jeg et værelse på CABINN. 

Og jeg glæder mig, for J-DAG i Struer, er sgu noget kedelig. De knapper blot en enkelt TUBORG JULEBRYG op, og så sker der ikke mere.

I Aarhus sker der noget mere, her spilles der Julemusik, og der plejer at komme Nissepiger med gaver fra CERES. Så der skulle være en chance for, vi får en Fed FREDAGSFEST. 


I Festteltet optrådte et band: MIE & THE ORIGINAL 5. 

Jeg syntes faktisk, at de var ret så gode. De spiller den Countrymusik, der blev spillet da Nybyggerne gjorde Amerika beboelig. 



I denne weekend skulle jeg ikke overnatte i Aarhus, så jeg måtte nå et tog hjem.

I Struer kunne jeg nå en Godnat bajer 


CENTER PUBBEN, mens jeg ventede på en GUL TAXA, så jeg kunne komme hjem og sove.

søndag den 1. september 2024

FEDE FINN & FUNNYBOYZ HOS ANDERS

 

I går Lørdag, skulle jeg af sted til Aarhus. For jeg ville opleve FEDE FINN & FUNNYBOYZ HOS ANDERS. For at opleve dem, skulle jeg overnatte på CABINN. Så jeg havde god tid fra morgenen af herhjemme, da jeg først skulle med toget kl.12:09. 


Jeg ankom til Aarhus kl.14:30, til det flotteste sommervejr, hvilket kunne mærkes på byens puls. Der var en glæde, og masser af mennesker i gågaden. 


Jeg gik direkte om til HOTEL CABINN. 

En enkelt overnatning incl. morgenmad, koster 819 kr.

Inden festen HOS ANDERS, ville jeg have noget at spise.

Op ad Frederiksgade fandt jeg baren/cafeen PANENKA. De har et tilbud på en COWBOYTOAST. 


Således ser en COWBOYTOAST ud på PANEKA, og smager ikke som man forventer, men man bliver mæt. 

Omme HOS ANDERS, var hele Telefontorvet fyldt af mennesker. I festeteltet skulle et band i gang med at optræde, de hedder FORKLÆDT SOM VOKSEN, det kommer ikke som en overraskelse, de spiller Kim Larsen.

Jeg tænkte, så kan jeg da lige smutte en bette tur om til:


KURTS MOR.

Det var Henrik 2 som stod bag baren, så kunne jeg nyde en iskold fadøl, og tale om den kommende Lørdag, hvor jeg igen tager til Aarhus.


Der har jeg tilmeldt mig KURTS MORS SOMMERFEST. Det er allerede fra kl.13.

Der skal jeg så ikke overnatte i Aarhus, da festen slutter kl.18, men til gengæld, skal jeg tidligt op herhjemme, da jeg skal med toget kl.9:04.

Tilbage på HOS ANDERS, var det Henrik 1 som stod bag baren. Jeg sagde, jeg skal have min tradition, når jeg ankommer til Aarhus.

Jamen de servere ikke flaske øl i Festugen, da det ikke er til at styre når folk sætter sig ud i Festteltet. I Festugen servere de kun Fadøl.


Så jeg kunne ikke få mit ÅRHUS SÆT. Jeg fik blot en TOP PILSNER FADØL med en ARNBITTER. 

Mine 2 gode veninder trådte ind ad døren, så fik man lige et stort kram. De inviterede mig med ud i Festteltet, de havde sørget for der var en plads til os.

Så skyndte jeg mig, at købe en 

kande Fadøl, og gik med dem ud i teltet. 

Det band der spillede Kim Larsen, var forbi og nu var man i gang med at stille op til


FEDE FINN & FUNNYBOYZ.

Kl.20 var de klar, og Jøsses for en fest de fik sat i gang. Nu var det lii at de hvii (AFG) på denne Lørdag, vandt 4-2 over et bundskrab fra Djævleøen, det gjorde jo kun, at festen blev endnu bedre. 


Der var ikke rigtig plads til at danse, med så mange mennesker samlet i teltet, men ih hvor vi sang med. 

Da jeg havde tømt min kande øl, og lige fik hentet en enkelt fadøl, kunne jeg godt mærke, jeg nok hellere må være fornuftig. Der var så også kun ½ time til, festen var forbi.

Jeg sagde til pigerne, at nu må jeg hellere finde hen på Hotellet. Jamen det var i orden.

Muligheden for vi mødes igen på Lørdag, ovre på KURTS MOR, er der en chance for. Det vil jeg da håbe, det er sådan at vi overhovedet ingen kontakt har med hinanden, det er kun når jeg er i Aarhus, at vi støder ind i hinanden. 

Jeg håber vi mødes igen på Lørdag, da jeg går med nogle overvejelser med hensyn til min Fødselsdag i år.

I år falder min Fødselsdag på en Torsdag, d.21.November. Der har jeg lovet nogle, det bliver fejret, enten i Struer eller i Vinderup. Men Fredagen har jeg ingen jeg har lovet noget, så der overvejer jeg en FREDAGSFEST I AARHUS, og det skal være på KURTS MOR. 

For til næste år, hvor min Fødselsdag langt om længe falder på en Fredag, da har Krofatter på DET LILLE APOTEK I STRUER også fødselsdag, og fylder 60 år. Det er jo nok en fest, jeg gerne vil deltage i. Så hvis jeg skal have en FREDAGSFEST i forbindelse med min Fødselsdag, skal det være i år. 

Så bliver det en FÅKING FED WEEKEND !! Fødselsdagsfest om Torsdagen enten i Struer eller Vinderup, Fredagsfest om Fredagen på KURTS MOR. Lørdag til SPRIT BANKO HOTEL TØMMERGÅRDEN i Hvidbjerg, og så er der sørme også lige SPRIT BANKO om Søndagen på CENTER PUBBEN i Struer. 

Så på Lørdag, kunne jeg godt tænke mig at minde mine to Aarhus veninder om, at kigge forbi KURTS MOR, Fredag d.22. November.


 I dag gik turen hjem til Struer igen, til en kedelig uge på jobbet. Men der er lys forude, jeg glæder mig virkelig til på Lørdag, hvor jeg igen tager til Aarhus, til SOMMERFEST KURTS MOR.