lørdag den 20. april 2024

HØNSEGÅRDENS TYSKLANDSTUR

 

Personaleforeningen HØNSEGÅRDEN ude på min arbejdsplads, HK SCAN i Vinderup, havde til i dag arrangeret en bustur til Tyskland.

Vi var godt nok kun 15 personer, som havde tilmeldt sig turen. Det blev besluttet, at nu var bussen betalt, så vi tog af sted alligevel.


Først skulle bussen til Vinderup, hvor de fleste steg på. Så til Struer ved Folkets Hus, hvor vi var 4 der ville med. De 2 sidste, blev samlet op i Holstebro.


Efter Vejlebroen, holdt vi ind på en rasteplads. Så var der tid til Kaffe og Rundstykker, og da vi satte i bussen igen, var der tid til lidt hygge på turen.



Vi kørte over grænsen til Tyskland, og drejede forbi Otto Duborg og videre til FLEGGAARD. 


Her fik vi 3 timer til at handle ind, de andre lagde ud med at shoppe, jeg lagde ud med at spise.

Så var det ind i butikken og handle ind, der var et virvar af mennesker. Så mange, at der ikke var mere NUTELLA. Jo der var de almindelige glas, de koster det samme som i Danmark, så det kunne ikke betale sig at købe, det var de store glas der var udsolgt. PYT ! Jeg er alligevel lidt træt af NUTELLA, så det er vel meget godt, at man lige kan holde en pause med det.

I stedet fik jeg købt:



Bodyshampoo, her er der vist nok rigeligt, til de næste par måneder.

Og så fik jeg købt:



2 flasker Vodka, og 1 flaske Snaps, til mine hjemme hygge aftner. 

Og endelig fik jeg købt:


SNOLDER. 

Og nej; det er ikke til mig selv. Det er alt sammen beregnet til, når jeg om Søndagen tager til SPRIT BANKO CENTER PUBBEN. 

Mine 2 søde Banko Veninder, plejer at have Snolder med. Men de skal jo ikke give hver gang, så det her Snolder er til de Søndage, hvor det er min tur til at give Snolder. 

På hjemturen holdt vi ind igen, før vi nåede frem til Vejlebroen. Så var det tid, at få lidt at spise igen.


Og nu er jeg hjemme igen, men tænk sig, jeg gider ikke gå i byen i aften.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar