søndag den 29. oktober 2023

50 ÅRS FØDSELSDAG PÅ BUBSI

 

Jeg fik en fin indbydelse til Tinas 50 ÅRS FØDSELSDAG, det er Fandeme ikke til at se, hun kun er 10 år yngre end mig for hun ser nu stadig henrivende ud, men det må man jo Bøje sig for.


Festen skulle foregå på BUBSI i går kl.14, så jeg tænkte hvis nu jeg tager der ned kl.12, skulle der være en sandsynlig chance for, at få en siddeplads.

I øvrigt skulle jeg også ind til LARSEN og købe en gave, til Tina.


Og så i Banken og hæve lidt kontanter, og så var jeg klar til fest.

Vi var mange der var inviteret med til fest, så det blev en hyggelig og sjov eftermiddag.

Menuen passede alle munde: 2 timer med GRATIS ØL og friskbagte BØLLER.


Og så er der sikkert nogle der vil sige, det har du stavet forkert. Næ ! For i disse tider skal man passe på med at bruge ord, der kan have flere betydninger. 


Tina havde bestilt livemusik, og det var TOP UNDERHOLDNINGEN FRA STRUER : PETER OG DEM DER.

De lo da jeg sagde: I er det eneste band der er blevet bort censureret fra RYGERKUPEEN. 

Og det er ikke Løwn ! For da de i sommer optrådte på værtshuset HOS ANDERS i Aarhus, og jeg bagefter fortalte om det i RYGERKUPEEN. Blev historien bortcensureret af både GOOGLE og FACEBOOK. 

Jeg måtte ikke kalde bandet ved deres rette navn, måtte ændre det, for kunne fortælle min historie. 

De fortalte de nogle gange selv oplever det problem, og at de derhjemme har en plakat de ikke må benytte offentligt, fordi der er et ord der begynder med N. 

Jeg sagde jeg køber en kasket, så må vi se hvor galt det går.


Det er uhyggeligt at de der kræver frihed til at være dem de er, vil begrænse andres frihed, for ellers føler de sig krænket.

Tænk på i hvor mange lande Regnbuen er forbudt, og man bliver straffet for det, og i hvor mange lande man bliver straffet for sin påklædning, og for at stille sig op og sige sin mening.

I Danmark har vi Demokrati og Frihed, det er derfor man har lov at være lige præcis den man har lyst til at være. Det er der ingen der blander sig i.

Netop derfor har ingen ret til at begrænse andres Frihed, vi har alle den samme FRIHED. Vi må i en samtale og på skrift, bruge alle de ord det Danske sprog indeholder, hvad enten det gælder kritik eller ros, og om det menes i alvor eller kun for sjov. 

Du er en stærk person hvis du giver alle lov at have den samme frihed, men en svag person hvis du begrænser andres frihed, fordi du syntes at friheden kun må gælde for dig. 


Efterhånden syntes jeg, at jeg havde fået nok øl, og trængte til noget andet.

Derfor tog jeg op på DET LILLE APOTEK. Her kunne jeg nyde et par gode FLYVERSJUSSER.


Jeg kunne mærke jeg var blevet sulten, og tog hen til LARSEN.


Her kunne jeg nyde et par Tarteletter og en dessert.



Min Lørdag aften sluttede jeg henne på CENTER PUBBEN, af en særlig grund.


Lyset på min Kabine Scooter virker ikke, derfor parkerede jeg den ved Center Pubben. Jeg skal alligevel der ned i morgen igen, til Biksemad og Sprit-Banko.

Og så kunne jeg slutte aftenen af med en God nat bajer, mens jeg ventede på en TAXA. 

1 kommentar:

  1. LÅNETILBUD:
    Vi tilbyder lån fra et minimumsområde på $ 5.000 til maksimalt 500 millioner dollars, Steve Wilson Loan Firm giver dig lån med en overkommelig rente på 2% og lånevarighed på 1 til 30 år for at betale tilbage lånet (sikkert og usikret) . Vores mål er at levere fremragende professionelle finansielle tjenester. Formidlere/konsulenter/mæglere er velkomne til at bringe deres klienter og er 100% beskyttet. I fuld tillid vil vi arbejde sammen for fordelene ved alle involverede parter. Hold ikke dine økonomiske problemer for dig selv for at du ikke er gældsmester eller økonomisk stress, og det er derfor, du skal kontakte os hurtigt for en løsning på dine økonomiske problemer. Det vil være en stor glæde for os, når du er økonomisk stabil
    E -mail os via:

    Venlig hilsen,
    Hr. Steve Wilson.
    E -mail: stevewilsonloanfirm@gmail.com
    Linie -ID: 3091140693
    Virksomhedswebsted: https://steveWilsonFinancialloanfirm.Weeble.com
    Vi er certificeret og tilbyder hurtige og pålidelige tjenester

    SvarSlet