søndag den 19. februar 2023

OG DERFOR FIK JEG CORONA

 

Det blev en Lørdag, hvor jeg tog en rundtur til mine Stamværtshuse. 


Derfor måtte KRONE 1 på tur, så jeg var glad for jeg i Fredags huskede at få den opladet. 

Første STOP på ruten, var hos Banken, få hævet et par sedler. Så en hurtig øl på Det lille Apotek, da jeg blot skulle putte penge i Spare Bøssen. 

Der næst på Bubsi, hvor jeg nåede 2 øl. Og så fik jeg mig tilmeldt, Pub Crawl Skærtorsdag. Der invitere værtshuset sine stamkunder på en bustur, rundt til nogle af egnens øvrige værtshuse. 

Så gik turen til banegården, da jeg skulle med toget til Vinderup.


Først måtte jeg omkring toilettet på Havnen, når man har drukket 3 øl, skal benet lettes før man kan komme videre.


I Vinderup ville jeg på Æ BETTE BAR, det er længe siden jeg sidst har været der.

På Æ Bette Bar skulle der denne Lørdag, spilles Billard . Jeg bemærkede godt, der var flere i toget som havde deres Billardkø med, og sjovt nok gik de samme vej som jeg. 

De spurgte om jeg også skulle spille Billard ? Nix ! Jeg er blot på værtshuset, for at drikke øl.

De forsvandt ned i spillerummet, herligt. Så kunne jeg sætte mig i hjørnet, og fejre at JULEN varer lige til PÅSKE. 


Værtshuset har i øjeblikket tilbud på TUBORG JULEBRYG, en fla' femmer. 

Julebryg drikker jeg kun 2 gange om året, på J-DAG hvor den første som regel er gratis. Og så igen når sæsonen er ved at være til ende, hvor priserne ryger hurtigere ned end et par dametrusser. 

Der var også et par festlige fyre fra Bedsted med til Billard, de kom og satte sig ved mit bord. De fortalte om deres stamværtshus i Bedsted, der ligger lige overfor stationen. Jeg sagde til dem, at jeg snart må en tur på Hotel Tømmergården i Hvidbjerg, for der er så hyggeligt. Der kommer de også af og til, men de syntes jeg så også skulle besøge deres værtshus i Bedsted. jeg tror det hedder Lagunen. 

Se så kom jeg til at tænke på, om jeg skulle planlægge min egen Pub Crawl ? At begynde turen i Struer, så havner man i Thisted, hvilket jeg syntes ville være dumt.

Hvad nu hvis man drejer den rundt, og så begynder i Thisted ? 

Mig ind og Google om man kan få brunch i Thisted? Det kan man, på Cafe Baghuset. Det lyder dog som en skrabet omgang Brunch, så lyder frokosten langt bedre. Bøf med Spejlæg ! En herreret, der kan få mine tommeltotter til at stritte. 


Det skal helst være en Lørdag, så kan jeg benytte Arrivas one day billetter, så bliver det ikke så dyrt. Jeg har ingen ledige Lørdage i Marts, der er samtlige weekender fuldt optaget. Men i April og Maj, har jeg endnu et par Lørdage, der endnu ikke er booket. 

Der vil jeg have min Pub Crawl,  på den anden side af Oddesundbroen. 

Først til Thisted, og spise en god frokost, så på værtshus i Bedsted, og så på Hotel Tømmergården. Og så kunne det være festligt, hvis jeg også kunne nå at besøge, det lille værtshus der ligger i Oddesund. Det kommer an på togtiderne, for det skal jeg også have styr på.

Hvor længe kan jeg opholde mig på værtshusene, før jeg skal videre med det næste tog ?


Nu var det blevet tid for mig, at tage hjem til Struer. I Struer ville jeg nå en god nat bajer på Center Pubben, det var så her jeg fik Corona.


Center Pubben har fået en sending Corona øl, de sælger for 15 kr. pr. stk.

Jeg ville smage sådan en, men må sige, at den bette bajer gerne må blive på sin egen side af Rio Grande, for jeg foretrækker BUDWEISSER. 

Og så var tiden inde til at komme hjem, og komme i seng. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar