torsdag den 17. maj 2012

CAFÉ POLLY'S I AALBORG

I lørdags var jeg til et 40plus event i Aalborg, hvor vi var 14 venner samlet til en hyggelig dag.
Først tog vi i biografen, hvor vi fik set "Hvidsten Gruppen". En film jeg har set en gang, men filmen er faktisk så god, at den sagtens kan tåle at blive set 2 gange.


Efter filmen var vi ude at spise på en græsk restaurant, og det var noget god mad vi fik, og en meget venlig betjening, et sted vi helt sikkert vil besøge igen.


En af pigerne fortalte hun kender et listigt sted hvor man må ryge indendørs, fint ! Der gik vi om.


Stedet hedder Café Polly's, men er ikke nogen café, det er et værtshus. Et godt lille værtshus midt i det livlige Aalborg, hvor man ikke føler sig uvelkommen eller utryg, jeg følte mig godt tilpas med det samme jeg kom ind på værtshuset.


Jeg bestilte en stor fadøl og var ved at tabe kæben da jeg hørte prisen, kun 27 kr.
En af de andre købte en lille fadøl, den koster blot 17 kr.


Nogle andre købt Irsk Kaffe, som så de da lækre ud.


Hjemme i Struer får jeg aldrig irsk kaffe, her smager de rædselsfuldt. Det skyldes de bruger en affaldswhisky, med en sjat kaffe der har stået, gud ved hvor længe, noget puddersukker der står i en plastikbeholder der nærmest skal skæres ud med en vinkelsliber og så lidt flødeskum fra en dåse, og det koster 50 kr.


På Café Polly's 
Bruger de en god whisky, frisk brygget kaffe, lækker blød puddersukker, flødeskum og det bliver toppet med et drys chokolade, og koster kun 26 kr.


Jeg fik ikke nogen irsk kaffe, da jeg ikke havde taget så mange penge med. Jeg havde nok regnet ud vi skulle afslutte eventet med en øl, men at aften skulle udvikle sig festligt havde jeg ikke forudset.


De andre ville videre i byen nu de endelig var kommet ud, også dem jeg skulle overnatte hos. Jeg fik så lov at låne deres nøgle og tog hjem til dem for at sove.


En ting står jeg fast ved, jeg vil inden så længe en tur til Aalborg igen, og så vil jeg sgu på Café Polly's med penge på lommen, og opleve en festlig aften og nyde de billige ølpriser.


Og det bedste er, mine 40plus venner i Aalborg, er med på den ide.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar