onsdag den 30. juni 2021

KRUMMER TÆER EFTER CENTERVAGT

 

Tirsdag blev bare sådan en dag i Sommerferien, hvor jeg bare sad på min flade og så TV. 

Da jeg stod op, tænkte jeg over hvad dagen skulle bruges på ? 

Om jeg skulle tage ud til Holstebro, til Frellsens Chokolade butik og købe flødeboller, det er så længe siden jeg har fået nogle af deres gode flødeboller.

Med et kig i TV-oversigten, ku' jeg se, der ikke var nogen grund til at hente flødeboller. Så mange TV-(k)analer , og så fylder de hele aftenens sendeflade med lort. 

Eneste udflugt på denne Tirsdag, blev en tur i Den Bette Blå, ned til Super Brugsen efter Dagens Ret, der var Frikadeller med brunsovs og rødkål. Det havde ikke hjulpet noget at tage ud til Nørregades Køkken i Vinderup, der var det nemlig også Dagens Ret. 


Hvad Fanden skulle man give sig til, at gå på druk gad jeg ikke lige. 

Et kig på biografen Apollons hjemmeside, gav mig et hit. Jeg kunne tage ned og se " Centervagt", jeg har godt nok læst, det er lidt af en møgfilm, men kan da hurtigt være bedre end det møg der bliver sendt i fjernsynet. 


Filmen begyndte kl.18:45, det koster i nærheden af 200 kr. at tage i biffen nu til dags.100 kr. for billetten, 60 kr. for en fadøl og 25 kr. for en lille æske popcorn. 

CENTERVAGT altså på en Fucking Tirsdag aften hvor der kun er møg i fjernsynet, er denne film møg bedre. 

Jeg må dog give de mange anmeldere ret i, at Centervagt er tå-krummende. 

At kalde det en film for voksne er noget af en overdrivelse, jeg vil sige at filmen ligger i samme kategori som vor tids udgaver af " Far til Fire" og " Min Søsters Børn". Hvor man kommer i tvivl om hvilken film man er inde at se, fordi det er de samme skuespillere som optræder i begge film, og handlingerne er ret så ens. 

I Centervagt spiller børnene kun en birolle i slutningen af filmen, det er de voksne skuespillere der er i forgrunden. Men lige som i " Far til Fire" og " Min Søsters Børn", spiller de, de dumme voksne. 

Filmen handler i korte træk om et indkøbs center hvor de døjer med, at der ikke kommer nogle kunder. Det kommer måske ikke bag på nogen at kunderne udebliver, når man ser at de ansatte ikke blot leger Røver og Soldater i arbejdstiden, men at det også er dem der vinder eventuelle konkurrencer. 



I aften er der lidt bedre tilbud i Fjernsynet, på DR-2, fra kl.20:00. 

Men ellers skal jeg i aften tidligt i seng, i morgen står jeg op kl. 4, jeg skal op og gøre mig klar til at rejse på ferie. 

3 dage i Frederikshavn, hvor jeg kommer hjem igen på Lørdag. 

Dagen i dag kommer til at gå med, at få pakket taske, og op og få foretaget en Lyntest. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar