tirsdag den 1. juni 2021

1. VACCINE

 

Så modtog jeg invitationen til, at blive Vaccineret.

Jeg var i tvivl om jeg turde, men der var ingen tid til at kontakte min egen læge og spørge til råds. Men nu kender jeg andre som er blevet vaccineret, og de kunne fortælle, at de ikke har haft nogle symptomer efterfølgende, andet end at være lidt øm der hvor de er blevet stukket.


Nå ja, så kunne jeg lige så godt hoppe på hesten, og var inde på Hjemmesiden og bestille tid.

Alle steder var fuldt booket på denne side af sommer, eneste mulige sted for her og nu, var på Christinelystvej 8 i Lemvig. 

Der fik jeg tid til 1.Vaccine d.1. Juni, og 2.Vaccine Onsdag d.7. Juli, det er lige midt i min Sommerferie. 

Men hvor'n Pokker kommer jeg lige til Lemvig ? Først kontaktede jeg Oscar, de har en afd. i Gimsing, og da jeg blot skulle til Lemvig og hjem igen, er deres tilbud på 245 kr., hvis man holder sig under 100 km. , sådan set meget godt. 

Men bilen skal bookes over nettet, det er noget møg. På selve dagen kan bilen kun hentes kl. 9:30, surt når man skal være i Lemvig kl.10.

At hente bilen om eftermiddagen og aflevere den igen dagen efter om eftermiddagen, er ikke muligt. Det er afhentning kl. 9:30 og aflevere dagen efter kl. 8:30 om morgenen. Ellers må man leje bilen i 2 dage, og så er prisen en anden. 

Så ringede jeg til HL i Bremdal, her booker man stadig lejebil over telefonen, og så kan man tale sig til rette om tidspunkter. 

Eneste bil han har hjemme var flyttebilen, men når nu jeg kun lige skulle til Lemvig og hjem igen, blev vi enige om jeg henter bilen Tirsdag morgen ved 7-tiden og aflevere den igen samme dag til Frokost, og derfor fik jeg bilen til en fornuftig pris. 


Ude på arbejde, fik jeg bestilt en Afspadseringdag.


Det var i dag jeg skulle af sted til Lemvig, i bedste Flyttemand Olsen stil. 

Sådan en stor skrummel varevogn er nu ikke mere vanskelig at styre end en Fiat 127, så den bliver man hurtig dus med. Og så i det herlige lune forårsvejr, var det skønt at komme ud at køre bil igen. 


På Google Map kunne jeg se, at det ville være nemmest at køre over Linde til Lemvig, når jeg skulle ud til Christinelystvej.

Jeg kørte hjemme fra, så jeg var fremme ½ time før jeg skulle stikkes. Men da der ingen var foran mig, kom jeg til lige med det samme.

Den nål i armen mærkede jeg overhovedet ikke, og det tog ingen tid. 

Bag efter skulle jeg sidde på en stol i 15 minutter. Fik jeg et alvorligt udbrud, kunne de straks træde til, får jeg et fælt tilfælde når jeg kommer hjem, skal jeg kontakte min egen Læge. Er der blot tale om milde symptomer, må man gerne tage en sygedag herhjemme, sådan lige for at få kroppen til at falde til ro.

Næ, der var ingen alvorlige symptomer af nogen art, så jeg kunne roligt køre til Struer igen.

Lige som aftalt få bilen tanket op igen inden jeg afleverede den. Bilen var fuldt tanket da jeg fik den, det kostede mig 80 kr. at tanke den op igen. 


Da bilen var afleveret kunne jeg på hjemturen i Den Bette Blå, holde frokost pause ved Struers nye Pølsevogn på Havnen. 


Nu hvor jeg sidder her, kan jeg godt mærke jeg har fået en vaccine skudt ind i kroppen. Det er ikke noget alvorligt eller faretruende, men mine fingerled er noget ømme, og jeg føler en træthed og en smule skuren i hovedet. Jeg må føle efter i aften når jeg går i seng og navnlig når jeg står op igen, om jeg i morgen skulle tage en sygedag i sengen, lige for at få kroppen til at falde til ro. 



Ingen kommentarer:

Send en kommentar