lørdag den 11. maj 2019

PØLSEMAMA FYLDER 50.

Enghavevejens Pølsevogns Indehaver, hun har i dag fødselsdag og fylder 50 år. 

I den anledning valgte hun at holde en reception for alle, i sin lille Pølsevogn.
Det ville unægtelig blive en smule fodkold og trængsel, hvis bare vi alle skulle stå under det beskedne halvtag.

Gudskelov havde hun fået lov at slå et partytelt op på P-pladsen.
Et telt der udefra ser stort ud, men med alle de mennesker vi efterhånden blev samlet under teltdugen, blev der hurtigt trængsel. Og med barnevogne og El-scootere opstod der skam også en trafikprop. Heldigvis tog vi alle situationen med højt humør, fordi der naturligvis skal være en plads til os alle.

Der var GRATIS pølser og fadøl, sodavand, kaffe og kage. Og det foregik på denne her skønne måde, hvor man ikke skulle føle man tog mere end man har fortjent. Alle der som deltog i løjerne kunne spise og drikke lige til man ikke havde mere plads i maven. 

Dengang jeg var en knægt på 18 år kunne jeg nemt spise 10 hotdogs, det kniber i dag, nu kan jeg klare 2 hotdogs, og så holde en pause, så kan der lige blive plads til en mere.
Til gengæld kan jeg drikke fadøl når de som i dag er perfekt kolde, og der havde jeg det, nok er de gratis, men der skal også være fadøl til alle de andre.
Og så var det også sådan, at Pølsemama ikke ønskede nogle gaver, hvis man alligevel ville komme med noget, skulle det være penge til Julehjælp til de fattige. 
Et udmærket initiativ, som man naturligvis bakker op om, og giver en skærv til.
Per Hat skulle optræde. Ham har jeg oplevet en enkelt gang før, i forbindelse med Bubsi i Struer der i Påsken havde et arrangement Pubcrawl.

Om Per Hat må man sige,
at hvis han stiller op i X-Factor, ville Thomas Blachman stensikker ønske ham hen hvor peberet gror. 
Per Hat passer heller ikke til de Københavnske cafeer, hvor folk lever med kroniske nakkeskader af at gå rundt med næsen højt hævet over andre.
Men på de små brune værtshuse i det mørke Jylland, og til træskobal på den bare asfalt, der passer Per Hat som en tå i en strømpe med hul i. 
Per Hat er ikke dum til at spille på guitar, og så har han den her hæse stemme, der passer til den folkelige musik. 

Derfor var Gratis Pølser og Øl, og Per Hat den helt rigtige kombination til en solbeskinnet Lørdag eftermiddag, hvor der skulle fejres en 50 års fødselsdag. 

Festen begyndte kl. 11, og sluttede kl. 15. Det kom lige til at passe med, jeg kunne nå en øl på Fox And Hound, inden toget hjem til Struer. 







Ingen kommentarer:

Send en kommentar