lørdag den 25. maj 2019

KILEN ROCK

Allerede i December da billetterne til Kilen Rock 2019 blev udbudt, til en fornuftig pris, fik jeg dem købt.
Normalt foregår Kilen Rock kun om Lørdagen, men nu ville de som noget nyt prøve at køre Struers Havefest over to dage; Fredag og Lørdag.
Det var så i går Fredag d. 24. Maj, men inden jeg kunne tage til Kilen Rock, skulle jeg først et smut ud på Irish Pub i Vinderup. For som bekendt skal der en gang om ugen, puttes penge i Sparebøssen. 

Jeg nåede en enkelt øl på Irish Pub, inden jeg skulle med toget tilbage til Struer, så jeg kunne være til Kilen Rock når dørene åbnede kl.17. 

Der var de stadig i gang med at stille op og lave lydprøver, i mens kunne jeg få noget at spise.

Pølser og Burgere gad jeg ikke lige, så var det godt at Den Glade Pingvin i år havde en bod. Så kunne jeg få Pindebøf med fritter.
Og bag efter over i en anden bod og få desserten:
der var Frugtsalat med soft ice. 

Fredag aften var det 3 bands der skulle optræde: Poul Krebs, Die Herren, men desværre var det
Folkeklubben som skulle begynde.

Dem er jeg sgu ikke så imponeret over, det er ret tydeligt de er begejstret for Enhedslisten. Man bliver bare så træt i hovedet af at høre på dem, og bag efter var det Die Herren, og det er U2 de kopiere, så de er også politiske. 

Jeg ville ønske man finder nogle bands der ikke står på scenen for at pådutte publikum politiske holdninger, men blot er til stede for at underholde og skabe en fest.

Mit mål var at opleve Poul Krebs, men han ville først indtage scenen efter kl. 22. Og det var pissekoldt at stå der, og så skulle jeg tidligt op Lørdag morgen, da jeg har tilmeldt en bustur til Skagen. 

Derfor måtte Poul Krebs undvære mig blandt publikum, for da klokken blev 21 kørte jeg hjem for at gå i seng.







Ingen kommentarer:

Send en kommentar