onsdag den 1. maj 2019

1.MAJ PÅ IRISH PUB i VINDERUP.

Mit stamværtshus Irish Pub i Vinderup, stod i dag for at arrangere 1.Maj.

Jeg kan huske dengang 1.Maj var Arbejdernes Internationale Kampdag, dagen hvor man havde fri fra arbejde og gik gennem byen med røde faner og hornmusik, og der blev holdt brandtaler.
Det orker folk ikke længere at stille op til, og det er De Røde Partiers egen skyld.
De bakker ikke ordentlig op om Demokratiet, og Ytringsfriheden mener de ikke skal gælde for alle. Har du de rigtige holdninger ( socialisternes holdninger), er der ingen grænser for hvor meget de vil klappe dig på ryggen. Men tillader du dig at have en anden holdning, har De Røde nogle sortklædte unge mennesker der ikke tøver med at sætte en hel by i brand med vold og hærværk, og sende dødstrusler.
I Danmark har vi flere Folkevalgte Politikere der på Demokratiskvis er blevet stemt på og som sidder i Folketinget, må leve under Politibeskyttelse fordi de har en anden mening end Socialisterne.
Danskerne går heldigvis ikke ind for at politik skal føres med vold og dødstrusler, vi går ind for Demokrati og Ytringsfrihed, at politik skal føres kun med ord. Og vi bakker op om de politikere som tør stille sig op i mængden og stille skrappe spørgsmål og tør at provokere.

Derfor er 1.Maj ikke længere hvad dagen har været, fordi det nu kun er en dag hvor man skal høre på nogle røde banditters ligegyldig vås. 
Dette betyder dog IKKE at arbejdsgiverne skal få den gode ide at afskaffe 1.Maj, så vi skal gå på arbejde som vi plejer.
1.Maj er stadig og for evig Arbejdernes Internationale Kampdag, Dagen hvor vi har lov at holde fri og kæmpe for vores rettigheder.

Men når nu man ikke længere kan samle folk i parker og anlæg, er det godt vores værtshuse gør et forsøg på at skabe en 1.Maj.
I Holstebro var der i dag 2 værtshuse som gjorde forsøget, og i Vinderup var det Irish Pub.

Her blev dagen indledt med rundstykker og kaffe, på husets regning.

Øllene skulle vi selv betale, og det gør man jo gerne når man kan få iskolde Rød Tuborg.

Irish Pub havde forsøgt at få nogle politikere til at stille op og holde taler, det ville de såmænd også gerne. Men disse politikere havde af deres parti får mundkurv på, de må åbenbart ikke stå på et værtshus og holde taler. Det syntes jeg lyder sært, eftersom politikere burde møde op hvor Folket er samlet. 

I stedet for taler fik vi live musik, leveret af en lokal Duo. Som er de gode, og dem kan man opleve igen til Vinderups byfest Kyllingefesten i August. 

Dagen blev sluttet af med der blev tændt op i grillen, og så var der pølser og brød.
Det betyder dog ikke Irish Pub lukkede for i dag, de fortsætter til lukketid. Men jeg skal på arbejde igen i morgen, og skal i seng i aften kl. 19, derfor måtte jeg hellere tage toget hjem til Struer. 










Ingen kommentarer:

Send en kommentar