torsdag den 23. maj 2019

BILEN ER SOLGT.

Nu har jeg ikke længere en gul Peugeot 107, i Tirsdags blev den solgt.
Det er en af mine kollegaer, som stod og manglede en bil. Jeg sagde jeg havde sat prisen til 19.000 kr., men kunne godt gå med til en venskabs pris på 17.000 kr.. Han kunne ligge 15.000 kr. i Cool Cash, så fik han den Gule Flyver. 

Han kørte mig hjem fra arbejde, i hans nye bil, så vi kunne få lavet ejerskift. Det gør man inde på SKAT, og det gik ikke så glat, for der er så mange tal man skal oplyse. Men ved fælles hjælp fik vi problemet løst.

Han fik øje på jeg har to gamle fjernsyn stående som jeg ikke længere bruger, da jeg jo har et helt nyt. 

Han lagde 500 kr. mere på bordet, og tog det gamle Samsung fjernsyn med sig. Så nu har jeg bare min mors gamle Philips stående, og da det ikke længere virker aner jeg ikke lige hvordan jeg kommer af med det. Det må vente til jeg kender en som alligevel skal på Genbrug med noget, at vedkommen så lige kunne tage det gamle fjernsyn med. 

Jeg har 2 kollegaer jeg har en aftale med, om at komme med til og fra arbejde, det er Jørgen og Tage. Og skulle jeg være så uheldig at de begge ikke kan køre, så har jeg to andre i baghånden som jeg i sådan en situation kan henvende mig til. 

Gu' er det da sært man ikke længere har en bil, nu har jeg haft bil i over 10 år, i de 10 år nåede jeg at eje 3 biler. Først en Opel Kadett, en Hundai i10, og Den Gule Flyver. Og pludselig har man ingen bil, det er sært.
Men i de 10 år har jeg heller ikke været ude at rejse, og mit sexliv ser sgu også sølle ud. Jeg har ikke været i seng med en kvinde siden Oktober 2017, der har ikke været råd.
Jeg har gået og sparet op til både rejser og lidt erotik. Men det har hver gang passet med når pengene var der, skulle bilen på værkstedet, og så kunne man begynde forfra med at spare op.
Så det var hverken Sexarbejderen eller Rejseselskabet der fik glæde af min opsparing, det har været mekanikeren. 

Men nu er jeg af med bilen, så jeg kunne sætte 15.000 kr. ind på min bankkonto, det er noget der luner. Så sparer jeg Forsikring, det er 4000 kr. om året, Grønne afgifter 500 kr. årligt, benzin er omkring 200 kr. pr. uge jeg sparer.

Så nu er der visse ting der skal indhentes, og prøves igen før det bliver for sent.
At komme ud at rejse, når jeg ikke at få sparet op til i år. Men i min sommerferie i år har jeg vedtaget, jeg vil over og opleve Syngepigerne i Bakkens Hvile. Det har jeg ønsket at opleve i mange, så nu skal det være. 
At komme ud at rejse bliver først til næste år, der vil jeg en tur til Mallorca eller måske Østeuropa. 

Det eneste køretøj jeg har nu, er Den Bette Blå, min el-scooter. Og den er jeg glad for, den har jeg nu ejet i over et år.
Den er billig at eje, koster kun 1100 kr. om året i knallertforsikring. Og da jeg i Februar kunne fejre 1 års dagen, skulle den til det årlige eftersyn, det kostede 0 (nul) kr.
Så Den Bette Blå, har jeg råd til at eje.
Men den er kun til bykørsel, jeg har da været udenbys et par gange, men når den kun kan køre 60 km. pr. opladning, er det nu begrænset hvor langt jeg tør kører i den. 

Så det kan da godt være der nogle gange opstår denne følelse af, at nu savner man virkelig at have en bil. Men for at komme i Bilka ? Næ ! Jeg har bemærket at det jeg køre ud til Bilka efter, kan jeg også få hos Løvbjerg i Struer.

Og de fleste andre steder, kan jeg kører med tog eller bus.
Men jeg har min favorit forårstur til Frederikshavn, og et par gode venner som bor ovre ved Grenå. Og ja engang imellem ønsker jeg også en tur til Aalborg Storcenter. 
Der vil jeg give mig selv lov til en eller to gange om året og leje en bil, og så tage på en hyggetur enten til Aalborg, Grenå, eller Frederikshavn. 

Så det skal nok gå alt sammen. 




Ingen kommentarer:

Send en kommentar