søndag den 22. juli 2018

SOMMERFERIE

Sommerferiens første weekend hænger nøje sammen, og derfor bliver et samlet indlæg i stedet for tre.


                             FREDAG 

Det var en god fornemmelse at få fyraften i fredags, for nu står den på en 3 ugers sommerferie.
Jeg har ikke lagt nogle planer for ferien i år, med det flotte sommervejr vi i år har, gider jeg i hvert fald ikke tage udenlandsk. Men når man bor i Jylland kan man hurtigt hitte på noget spontan, vi har jo Arriva med deres One Day billetter, og Flexbus med de billige ture til København. Og så har jeg også et Årskort til Ree Park, der giver gratis adgang til bl.a. Zoologiske Haver, og op til 50 % rabat flere andre steder.
Så ork ! Jeg skal nok få tiden til at gå. 

Fredag eftermiddag smuttede jeg et smut til Holstebro, det er så længe siden jeg har handlet i Frellsen, så jeg fik da lige købt flødeboller.
Frellsen har et tilbud på 10 flødeboller for 100 kr., jeg følte mig fristet, men nøjes med 6 til 70 kr.

Så var jeg i Fuzhou for at spise, det er Kina buffet. Det er nu ikke noget jeg spiser ret tit, men nu kom en omgang Kylling i sur/sød sovs lige til at passe med, jeg bagefter skulle i Bilka.

Og så skete der ikke mere den dag.

                                    LØRDAG.


Det jeg var i Bilka for at købe var:
Denne T-shirt Bilka reklamere med til 100 kr., jeg syntes den passede til en festlig Lørdag. 

Lørdag drog jeg atter til Holstebro, men denne gang med toget, da jeg vil ud til den nyåbnede Restaurant Marcellos.

De har hver Lørdag Brunch til 169 kr., og det er med alt, incl. drikkevarer. 
Og det fede er, de åbner dørene allerede kl.9:30. Som var det hyggeligt på denne sommerlune Lørdag morgen, at kunne sidde udendørs og nyde sin brunch.
Det er så flot stillet an, det varme for sig, det kolde for sig, og til den søde tand for sig. Og så må man skifte tallerken lige så ofte man ønsker, det sætter jeg pris på, da jeg ikke syntes at ketchup, sirup og pandekager smager særligt godt sammen.

Da jeg var blevet mæt, trængte jeg til en øl. Det kom til at passe jeg kunne få en formiddagsbajer på Bierstube, og kunne lige nå en til det andet ben også på Fox and Hound, inden jeg skulle med toget hjem til Struer igen.

Der var lige nogle småting der skulle bringes styr på inden jeg kl.17 tog på Skipperkroen.
På Skipperkroen fik jeg Venøbøffer med nyopgravede Danske kartofler, til 98 kr.
Der var en større fødselsdagsfest for en person, så der var mange mennesker på kroen for at spise. Og der var også en god stemning, men kl.21:00 tog jeg hjem igen, da jeg havde en aftale Søndag formiddag.

                             SØNDAG.


I dag havde jeg en aftale kl.10:00.

Det der Tall Ship show der var i Esbjerg, var der tre af de store skuder der ville ligge til Kaj i Thyborøn om Søndagen. Derfor skulle jeg omkring Lemvig og hente Anja, for det ville vi ud at se.
I Thyborøn mødtes vi med nogle Anja kender, så det blev faktisk til en ret så hyggelig Søndag.

Nogle store og flotte træskibe var det, som lagde til kaj i Thyborøn. Man kunne komme gratis ombord og få en rundvisning, men for det første var der en kø så lang, for det andet skulle folk absolut have deres skrigende unger med rundt på de her skibe. Det gad jeg fandeme ikke gå rundt og hører på, Anjas venner ville på en rundvisning på skibene, i mens blev Anja og jeg på land. 

Da vi havde fået set det der skulle ses og havde fået drukket vores kaffe, kørte jeg Anja hjem igen.
Og jeg skulle jo også hjem, og skrive i Rygerkupeen. 


 





Ingen kommentarer:

Send en kommentar