mandag den 23. juli 2018

MORGENTUR I BILKA.

Første feriedag stod jeg op kl.5:30, da jeg ville have en morgentur i Bilka.

I hverdagene er jeg på arbejde, og i weekenderne har jeg  ikke altid tid eller lyst til at tage i Bilka før Fanden får sine sko på.
Det er ellers et behageligt tidspunkt at tage i Bilka, på sådan en Mandag morgen kl.6, er der hverken sure kællinger eller vrælende unger til stede. Så man går stille og rolig uden stress rundt i hele butikken, og har god tid til at finde de varer man er ude for at købe.
Bag efter var jeg omkring den gode bager Max, og hente rundstykker og en basse. Og så hjem og sætte kaffen over, og sætte sig ned og nyde at have tid til at se Go' Morgen Danmark, i mens man fik sin morgenmad.

Så gik formiddagen med at få vasket noget tøj, og få det hængt til tørre udendørs.

En tiltrængt oprydning tog jeg mig sammen til, jeg har længe haft en stor stak ugeblade liggende. Fordi jeg har samlet på madopskrifter, men er kommet frem til den erkendelse, at jeg får sgu aldrig prøvet at lave noget af det mad.
For det første har jeg aldrig gæster, for det andet, gider jeg sgu ikke stå og lave mad til mig selv.
Alle bladene røg ud, på nær
det sidste nummer af M!, hvor i Nikita Klæstrup optræder, og det samme gælder for de udgaver af Se og Hør, hvor i Se og Hør pigen, er en af mine Facebook veninder.

Der har faktisk igennem de år jeg har haft profil på Facebook, været ikke så få af mine Facebook veninder som har optrådt som Se og Hør pige. Det er nu lidt sjov syntes jeg, og derfor gemmer jeg disse blade til den dag man bliver en gammel mand og sidder på plejehjemmet, så kan man se tilbage på dengang man kendte nogle smukke piger på Facebook.

Resten af dagen i dag, har jeg ikke lavet en skid. 








Ingen kommentarer:

Send en kommentar