lørdag den 27. april 2024

ØV ! INGEN 3 BUTIK I HERNING CENTERET

 

I min E-BOX har jeg modtaget en besked om, at jeg fra d.28.maj, ikke længere kan bruge MIT ID til Log In de forskellige steder. Det er fordi min telefon er for gammel til de nye opdateringer, så enten kan jeg vælge at få en automatisk kode oplæser, eller også må jeg ud og købe en ny telefon.

Jeg vælger at købe en ny telefon, fordi min telefon er gammel. Og fordi batteriet, er så slidt, at det skal oplades flere gange i løbet af en dag. 

I dag tog jeg toget til Herning, da jeg ville i Herning Centeret og besøge 3 BUTIKKEN. 

For Søren da ! 3 BUTIKKEN lå ikke hvor den plejer at ligge, jeg spurgte i en anden butik, om 3 ikke længere er her ? Nej ! Der kan man bare se hvor længe siden det er, jeg sidst har været i Herning Centeret. For 3 Butikken lukkede sidste år, men fik at vide de har en fysisk butik i Silkeborg.

Jeg gik ind på GOOGLE, og ganske rigtigt, der ligger en 3 Butik i gågaden i Silkeborg.

Nu er jeg klar over en masse vil fortælle mig, jeg da bare kan købe telefonen over nettet, jo vist ! Men det nægter jeg ! Skal jeg købe en telefon der skal være min følgesvend, de næste mange år, vil jeg købe den i en fysisk butik. Fordi jeg gerne vil have den rigtige vejledning, og ønsker at se telefonen inden jeg køber den. Jeg ved jeg vil have en SAMSUNG, det er det telefon brand jeg er fuldt ud tilfreds med. Jeg ved bare ikke, om jeg skal nøjes med den billige model, eller den helt nye S24, eller om jeg skal flotte mig med den til 13.000 kr. ?

Kun en ting ved jeg lige nu, og det er, på Lørdag tager jeg en tur til Silkeborg. Så skal jeg tidligt op, da jeg skal med toget fra Struer kl.7:15. Pyt med det ! Så får jeg en hyggelig tur til Silkeborg, en tur jeg vil gå og glæde mig til. Og når jeg har købt telefonen, stikker jeg over til JESPER PANORAMA og får en gang smørebrød, med en øl og en snaps til.  


Men nu jeg var taget i Herning Centeret og ikke fik købt en telefon, kunne jeg da lige købe 5 par strømper for 100 kr.

Og lidt at spise,


jeg valgte KARMA lige for at prøve noget andet. Men det var sgu ikke et festmåltid man fik serveret, men spises, det kunne det da.

Desserten tog jeg ovre hos ESPRESSO HOUSE.


Og nu er jeg hjemme igen, og gider ikke tage nogen steder i aften.

Jeg har besluttet mig at vente til på Tirsdag, for på Onsdag er det 1.MAJ, der skal vi jo ikke på arbejde.

Så når jeg får fyraften på Tirsdag, tager jeg på DET LILLE APOTEK, og ser om man kunne skabe en fest en Tirsdag aften.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar