onsdag den 3. april 2024

HAR FÅET NYT KØLESKAB, OG DET BLEV FEJRET

 

Mit gamle køleskab begyndte pludselig at svigte, låget til fryseboksen kunne ikke lukket rigtigt. Det betød overisning, og varerne i køleskabet blev også frosset. Og så kørte motoren konstant, og spredte  en sær lugt.


Men hvad Fanden, nu har jeg haft det køleskab, i alle årene jeg har boet her. Det er 20 år, så det holder ikke evigt.

For en uges tid siden kørte jeg op til Thusgaards El-service, og fik bestilt et nyt køleskab. Aftalte at i Uge 14 holder jeg ferie, om de kunne komme med Køleskabet Tirsdag efter Påske ? Jo, det kunne godt Lassegøre. 



De kom med køleskabet i går, og prisen er 6000 kr. Det kan også fås i HVID, men nu er jeg jo Jyde, derfor ville jeg have det SORT. 


Det er et stort og lækkert Køleskab, med masser af plads, både i fryseboksen og køleskabet. Så i morgen må jeg en tur i LØVBJERG, og få handlet stort ind. 


Jeg havde en aftale med Susan om at mødes på DET LILLE APOTEK, Tirsdag lige efter frokost. Lige som jeg, holder hun også ferie i denne uge, derfor.

Derfor tog jeg først på CAFE KC, 


hvor jeg fik en omgang PINDEBØF uden Pommes Fritter. 

DET LILLE APOTEK mødtes jeg med Susan, og vi fik en rigtig hyggelig eftermiddag på værtshuset, i godt selskab med festlige gæster.


Jeg holdt mig hele dagen, kun til 1 ølmærke, HANCOCK HØKER.

Jeg har længe haft et øje til en flaske der står på spruthylden, og sagde til Kromutter Vibeke, at nu vil jeg smage hvad det.

Hun forklarer det er ROM MED CHOKOLADE, og smager bedre end Bailey.


Det har hun helt ret i, denne drink smager bedre end Bailey, og så med en isterning i. Næstegang, vil jeg prøve om den også dur i kaffe.

Det er en A.H.RIISE.

Vibeke prøver at opfinde nye drinks, og Susan og jeg blev prøvekaniner.


Susan kunne godt li' dem, jeg sagde til Vibeke, det helt rigtige navn at give denne drink er : SURE ARMHULER. 

Det var Susan ikke enig med mig i, men jeg holdt nu fast på mit og sagde: Jo, når man har stået hele dagen ude på Fjerkræslagteriet, og hængt kyllinger op, så er det sgu sådan ens armhuler lugter. 

Jeg kan ikke helt huske hvornår jeg tog hjem, men jeg begyndte at blive småsulten, og ville hjem og have min aftenskaffe, inden sengetid.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar