lørdag den 14. oktober 2023

TOGTUR OVER ODDESUNDBROEN

 

Da jeg havde bil, kørte jeg ofte op til ODDESUND KIOSK & BISTRO for, at nyde DAGENS RET. 

Nu hvor jeg ikke længere har en bil, er det længe siden jeg har været der oppe og spise. Og jeg overvejer faktisk, at jeg slet ikke vil have bil igen. For jeg mærker tydeligt, at de penge jeg sparer ved ikke at have bil, kan i stedet bruges på fornøjelser, det der gør livet sjovere.


Jeg har mine 2 el-scootere, 


de klarer så udmærket mit kørselsbehov her i byen. Skal jeg længere væk, kører jeg gerne med bus eller tog.

Frem og tilbage til arbejde, har jeg to kollegaer jeg kan kører med, det koster 100 kr. pr. uge. Men hvis den ene pludselig får lyst til et andet arbejde, kan jeg komme til at stå i den situation, at jeg bliver nød til at købe en bil.


Men når nu jeg ingen bil har, har jeg sat mig for at finde ud af hvordan jeg kommer til ODDESUND KIOSK & BISTRO med toget.

Jeg har ofte tænkt på når man ankommer med toget, hvordan Fanden kommer man så om til Oddesund Kiosk & Bistro ? Skal man helt ud på Landevejen ?

Næ! 


Der er direkte fra perronen en Baghyler, og det var rart at finde ud af det ved højlys dag. Så ved man at når man tager der op en kulsort Vinteraften, bør man have en lommelygte med, så man kan se at træde uden om det man ikke ønsker at træde i.

Jeg tog toget fra Struer kl.15, da toget ankom på Oddesund Nord, kunne jeg sætte mig ind på HANSENS BODEGA , og købe et par øl, inden jeg kl.17 skulle ind i Bistroen og spise Dagens Ret, som denne Fredag var Koteletter.


Da jeg var færdig med at spise, skulle jeg vente til kl.18:19, hvor jeg skulle videre med toget til Hvidbjerg.


Jeg plejer kun at tage på HOTEL TØMMERGÅRDEN ved festlige lejligheder, og det gør jeg igen JULEAFTEN. 

Netop derfor besluttede jeg at tage en tur derop i går, for at få mig tilmeldt og betalt. 

Sådan en ganske almindelig Fredag aften på Hotel Tømmergården, er nu også meget hyggelig. 

Kl.20:30 tog jeg med toget hjem igen. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar