søndag den 11. oktober 2020

NU VIL JEG VÆRE BUSCHAUFFØR

 

Jeg var inde på Nørregades Køkkens hjemmeside for at se, hvad Dagens Ret er, der var ikke lige noget der fik mine klokker til at ringe. 

Men så kom jeg til at se Nørregades Køkkens frokost menu, der er flere lækre retter, bl.a. Bøf med Spejlæg. Så fik jeg kigget i Rejseplanen, og kontaktet Nørregades Køkken. 


Det er virkelig en lækker frokost ret, og nu hvor værtshusene ikke længere må være et nattesæde, men lukker kl.22:00, så får man for lidt ud af byturen hvis man venter med at gå ud, til man har spist aftensmad. Nu kan man lige så godt indlede en tur byen på hyggeligvis, med en god frokost. 

Det vil jeg nok benytte mig af, lidt oftere. 


Det kom til at passe med da jeg var færdig med at spise, og nu alligevel var i Vinderup, så åbnede Irish Pub, og så kunne jeg lige nå et par øl. 


Dem der læste Rygerkupeen i sidste uge, vil nok spørge: Jamen var det ikke i dag ( I går ) du ville en tur til Herning Centeret ?

Jo det var min mening, men måtte ændre planer. Årsagen er, at fra uge 43 begynder jeg på UCH. Jeg har fået lov takket været min Tillidsmand, at få et 6 ugers kursus, hvor jeg forhåbentlig får kørekort til bus. Jeg skal nok uddybe det nærmere når jeg Mandag d.19. Oktober, begynder på kurset i Holstebro.

Men jeg var hos min læge og få lavet en Lægeerklæring, som jeg i Torsdags var ude på Borgerservice i Holstebro, for at aflevere. 

De påpegede at mit syn ikke var for godt, jo men det er jeg godt klar over, da jeg nu gennem flere år har brugt læsebriller. Så jeg skal altså til at bære briller rigtigt, men Politiet vil ikke godkende det hvis blot jeg tager ud til en optiker. Jeg skal først gå til egen læge eller en øjnlæge, og få en henvisning til en optiker. 

Jeg var dog lige forbi en optiker for at høre prisen på et par briller. Et par ganske almindelige briller og de billigste koster 5000 kr. 

Det er vigtigere for mig at få de briller, end en ny trøje. Derfor udsætter jeg turen til Herning Centeret, til jeg har fået mine briller. 


Netop fordi jeg nu skal have kørekort til bus, kunne jeg ikke blive hele Lørdagen på Irish Pub, jeg skulle hjem og på Bette Kro.

Her havde jeg en aftale med min kammerat, Steen Bak. Han er buschauffør oppe ved Venøbussen, og det er ham jeg har snakket med om mit ønske. Steen er ham som skaffer mig i kontakt med ejeren af Venøbussen, og har lagt et godt ord ind for mig. Så når nu jeg er kommet i gang med kurset, skal jeg lige have en samtale med Venøbussen. Og så kan jeg muligvis få arbejde som buschauffør, når jeg står med kortet i hånden. 


Vi havde et par hyggelige timer på Bette Kro, hvor vi fik vendt tingene. Det bliver jo herligt, hvis Steen ikke længere bare er min kammerat, men også bliver min kollega. 


Jeg syntes lige jeg ville hen og se Bubsi, nu værtshuset er åbnet igen.

Der er nemlig flere af dem jeg kender ude på Irish Pub, som gerne vil med mig på Bubsi. 

Der har jeg sagt til disse personer, at Bubsi åbner kl. 8 om morgenen. Så hvis I vil med mig i byen i Struer, syntes jeg vi skal mødes til en morgenbajer. Den er de med på, og derfor ville jeg hen og se hvorledes Bubsi tager sig ud nu. 

Det er ikke længere Bubsi himself der er ejer af værtshuset, det er hans svigersøn Søren. Og der er sket nogle væsentlige nyheder, værtshuset virker ikke længere køligt. 

Der er rykket rundt på møblerne, og Dj pulten der aldrig blev brugt er fjernet. I stedet er der nu en flot lang bar, så der er blevet rigtig hyggeligt. 

Og så har de fået en Juke Box, der er nem at bruge og gratis at benytte. 

Når dem jeg kender i Vinderup beslutter sig for, at nu vil de med på rundfart i Struer. Så vil jeg høre Søren efter, når nu vi kommer en Lørdag morgen kl. 8, om det så ikke var en god ide vi kunne begynde dagen med kaffe og rundstykker ? For skal vi drikke på tom mave, bliver det sgu en meget kort fest for de fleste. 

Lad os få en god begyndelse, så tror jeg stensikkert, at vi får en festlig morgenstund på Bubsi. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar