søndag den 24. januar 2021

VENSTRES NYE NÆSTFORMAND

 Når man som jeg interessere sig for politik, må man nok have lov at mene, at denne Søndag formiddag bød på spænding.

VENSTRES Ekstraordinære Landsmøde der blev afviklet i dag, i anledningen af der skulle vælges en ny Næstformand. 


Inger Støjberg kunne ikke længere bruges på den post, i stedet bliver det nu den Sønderjyske Stephanie Lose.


Der er ingen tvivl om hun er et godt valg for Jakob Ellemann, som ønsker ro i partiet. Ro skal han nok få, problemet er blot, om der nu bliver for meget ro og for megen pænhed ? Om Jakob Ellemann nu kan få opfyldt sit ønske om, at stå i spidsen for en BLÅ Regering, og få nøglerne til Statsministeriet. 

Det kommer an på hvilken blondine han tager med på bagagebæreren, bliver det Sofie Carsten Nielsen fra De Radikale, eller bliver det Pernille Vermund fra Ny Borgerlig. Regner han med at kunne få begge blondiner op på sin bagagebærer, når de ikke 100 meter hen ad gaden før de vælter. 


Jakob sagde i dag, at nu må Inger Støjberg melde klart ud  om sin fremtid i partiet, det samme krav bør man stille Jakob Ellemann. 

I medierne synes det at det fremgår at Jakob Ellemann og Sofie Carsten, ofte har de samme synspunkter.

Men i hans tale i dag, lød det som stod han nærmere til Pernille Vermund. 

Vælger han Sofie Carsten, får han aldrig gennemført sin politik, for så vil han få hele den RØDE STUE lige i brystkassen. 

Vælger han Pernille Vermund, skulle der være en stor sandsynlighed for at der faktisk kunne opnås et flertal. Pernille Vermund har ret i, at flygtninge og migrant problemerne skal løses fra bunden. Jeg syntes jeg hørte i dag, Jakob sige nogenlunde det samme. 


Inger Støjberg har også efter i dag min opbakning. Man tør nok sige, at nu har hun spyttet skråen ud, og sikke en brandtale hun fik holdt. 

Med Jysk lune, og et par kindheste til Jakob Ellemann gjorde hun det klart, hvad hun stadig står for, og hvad hun vil kæmpe for. I Venstre håber nogle hun stadig vil blive hos dem, men der er også andre partier som har bredt det bløde bjørneskindstæppe ud foran pejsen, og byder hende inden for i varmen. Det bliver spændende at følge med i, hvilket bjørneskindstæppe, Inger Støjberg vælger at betræde. 


Altså hvis Danmark virkelig skal have en Blå Regering efter næste valg, der ikke vælter inden de er nået 100 meter hen ad gaden, så er Jakob Ellemann nød til at gøre det klart for Sofie Carsten, at hun ikke er velkommen på hans cykel.

De kan ikke sætte Inger Støjberg ud i en båd og bede hende om, at sejle sin egen sø, hun er den stærke kvinde de ikke kan undvære. 

En Blå regering, burde bestå af: Venstre, Konservative, Ny Borgerlig og Dansk Folkeparti. Det er vigtigt at Ny Borgerlig og Dansk Folkeparti ikke kun bliver støttepartier, men at de får stillet Ministerbiler og taburetter i udsigt. 


Ingen kommentarer:

Send en kommentar