lørdag den 30. november 2019

SHU-BI-DUA FEST I STRUER.

Det var i går en Fredag jeg længe havde glædet mig til, der skulle nemlig være Shu-Bi-Dua fest, i Folketshus i Struer. 
Det var også i går, at Nørregades Køkken i Vinderup, som Dagens Ret havde Bøf med løg. Da Shu-Bi-Dua festen først begyndte kl. 21, kunne det sagtens nås. 

Og så kørte Irish Pub i Vinderup, et Black Friday tilbud: Øl med sidevogn kun 20 kr.

Så det jeg ikke fik nået da jeg kom hjem fra arbejde i går, var eftermiddagskaffen, og mine Twitter-Babes og Facebook venner måtte kigge langt efter mig, for kl. 15:15 skulle jeg med toget til Vinderup.

Det blev en hyggelig eftermiddag i Vinderup, der sluttede af med en rigtig lækker Bøf med løg, på Nørregades Køkken.
Der vil jeg nok ud at spise igen på Onsdag, der står Dagens Ret nemlig på; Forloren Hare.

Hjemme i Struer kunne jeg nå en tur på Limfjordskroen, inden jeg skulle over i Folketshus. Og her på kroen kunne jeg lige så godt fortsætte med at få, en øl med sidevogn. 

Kl. 20:00 blev dørene åbnet i Folketshus, og så var jeg klar til fest.
Desværre alene, for da jeg i sommers læste i avisen, at Michael Hardinger Band kommer til Struer, oven i købet på en Fredag aften, var jeg klar over der skulle handles hurtigt. 

Det her med at spørge mine venner og bekendte om de vil med, har jeg for længe siden opgivet. For man får altid det samme svar, at det kan vi ikke tage stilling til nu. Jamen med den indstilling er der risiko for at billetterne er udsolgt, når man endelig har fået taget sig sammen. Derfor når der er noget jeg vil opleve, spørger jeg ikke nogen om de vil med, så tager jeg sgu selv af sted.
Vi kunne ellers have fået en rigtig fed fest i går aftes, men jeg måtte nøjes med at feste med folk jeg ikke kender.

Michael Hardinger Band gik på scenen, præcis som lovet kl. 21.
Og de var meget begejstret over at Stuerboerne straks var med på beatet, folk havde virkelig lagt sig i selen for at skabe en fest og en god stemning, og sang med lige fra første strofe, og der blev også gynget i takt og spillet luftguitar. 

Koncerten var på 2 gange 45 minutter, så det var kun Shu-Bi-Duas største hits vi fik, desværre, for jeg stod og savnede de mere skøre hits som f.eks. :A Tomsen, Mig og så Harry, Kylling med soft ice og pølser. 
Disse melodier var der desværre ikke afsat tid til, men vi fik Vuffelig Vov, i en rigtig headbanger  Volbeat version. 

Bandet består af 3 gamle Shu-Bi-Dua rotter, og så 3 nye rotter, hvor den ene er en kvinde.
Stod hun foran dig i køen i Bilka, ville du sikkert mene hun bare en af disse kedelige kvinder fra forstaden. Men når I så kommer ud på P-pladsen, hvor hun pludselig hiver sin guitar frem, finder du ud af, hun Fandeme ikke er en af de sædvanlige kvinder.
This woman Got Balls. 
Hun kan Den Onde Lyne Mig håndtere en spade, så håret bliver blæst  af Angus Young.

De 2 gange 45 minutter, blev nogle minutter længere, for folk ville ikke slippe Michael Hardinger Band, før de havde leveret hele 2 ekstra numre. 
Så var det også slut, men de lover at komme igen i 2021.

Efter koncerten vendte jeg tilbage til Limfjordskroen, men jeg orkede ikke at blive hængende. Så det blev bare til en enkelt Tuborg, og så fik jeg ringet efter en Taxa.
Så var det hjemad, og på hovedet i seng. 

 






Ingen kommentarer:

Send en kommentar