søndag den 21. oktober 2018

NU HAR JEG NUTELLA I HUSET.

Så fik jeg endelig købt Nutella. 

Personaleforeningen "Hønsegården" på HK Scan i Vinderup (fjerkræslagteriet), arrangerede en indkøbstur til Tyskland. 100 kr. for at komme med på turen der fandt sted i går, jeg kunne hoppe på bussen i Struer.
Kl.8 kørte vi af sted, og da vi nåede frem til Shell tanken i Korskro, skulle vi have morgenmad.

Med i prisen var der rundstykker og kaffe, og en lille skarp til halsen, så vi lige kunne skåle med hinanden.

Det kom også til at passe med chaufførens køre/hviletids regler, og da de var overholdt kunne vi komme videre.
Turen gik nu til Dorfstrasse i Aventoft på den anden side af grænsen ved Tønder.
Og da vi kun var 20 tilmeldte til turen kunne vi få lov at handle stort ind, vi kunne alle få lov at købe op til 12 rammer øl/sodavand + alt det andet. 
Så meget havde jeg ingen planer om at købe, jeg gad ikke at komme til at slæbe på kassevis af øl og sodavand. Øllene vil jeg alligevel aldrig få drukket, da jeg aldrig har gæster. 
For jeg skal tage hensyn til min nabo har et barn, og derfor kan jeg ikke holde fester i mit eget hjem, og derfor har jeg aldrig gæster. Uden gæster kan det ikke betale sig at have øl hjemme, sodavandene kunne jeg nok få drukket, men jeg drikker nu ikke flere sodavand end jeg har råd til at købe hos Løvbjerg i Struer. 
Jeg havde derfor besluttet hjemmefra, jeg ikke ville købe mere end jeg kunne have i en bærepose, jeg fik nu alligevel fyldt 3 poser.

Men først ville jeg have noget at spise. Jeg har nu altid brugt at gøre som alle de andre, handle ind først og spise bagefter. Og hvor er det træls man så skal stå i en lang kø for at få noget at spise, og være nevøs for om når at komme med bussen.
Så i går gjorde jeg det anderledes, spiste først. Og det var ikke nogen dum ide, for medens alle andre var inde at handle gik jeg hen til pølseboden hos Calle, og det var til at komme til med det samme, og jeg fik den Tyske nationalret Karrypølse, skyllet ned med en Dansk klassiker en Cocio. 

Både hos Calle og hos Fleggaard fik jeg købt en del
chokolade, og nogle flasker sprut.

 
På grund af de manglende gæster er det heller ikke noget jeg får drukket, jeg kan heller ikke tage flaskerne med ud til dem jeg skal besøge, de har jo selv været i Tyskland og handle.
Men sprut har en længere holdbarhed end øl, og det pynter jo at have stående. 

Vi fik 3 timer at handle i, så da jeg var færdig kunne jeg sætte mig og nyde en kølig øl i en lune efterårssol, inden turen gik hjemover igen.

Da vi kørte derned kørte vi ad den kendte rute ad landevejen, men hjemturen sagde chaufføren, at nu kører vi ud og tager motorvejen. Der kan man køre fra Sønderjylland og lige til Holstebro, det tog ikke så lang tid før vi var hjemme.
Først skulle nogle læsses af i Holstebro, og så os fra Struer, inden han skulle til Vinderup og Skive med de sidste. 

Da jeg havde fået mine varer losset ind i min bil tænkte jeg, skal jeg køre omkring Mc.D efter aftensmad ? Nej ! I stedet gik jeg over på Skipperkroen og fik mig en omgang Pindebøf.

Og så var det også hjem og slappe af.

Og nu har jeg Nutella i huset, det fejrede jeg i morges ved at køre ud til den gode Bager Max i Holstebro efter rundstykker, og så hjem og sidde og hygge mig med Go' Morgen Danmark. 






Ingen kommentarer:

Send en kommentar